Фірма-порушник буде знешкоджувати COVID-відходи інфекціонки Дніпра

06 липня 2020 о 13:30 - 1420

Avataradmin


Комунальне некомерційне підприємство «Міська клінічна лікарня № 21 ім. проф. Є.Г.Попкової» Дніпровської міської ради, в якій проходять лікування пацієнти з коронавірусною інфекцією, на сайті держзакупівель ProZorro оголосило тендер на послуги з перевезення та знешкодження відходів від COVID-19, що утворилися в результаті медичної діяльності.

16 червня переможцем, із сумою у 572.000 гривень, стало ТОВ «Виробниче об`єднання «Екохім». Більше 10 тон відходів повинні забрати до кінця поточного місяця.

За даними системи аналізу Clarity-Project, київська фірма, разом із ще декількома, має одного бенефіціара – громадянина Швейцарії Пулена Лорена Жан-Клода.

Також, восени 2019 року при перевірці Міністерством енергетики та захисту довкілля України було виявлено багато порушень: від не забезпечення працівників спецодягом до відсутності спеціально обладнаного місця чи об’єкта для розміщення небезпечних відходів.

Треба зазначити, що ця фірма з початку карантину вдруге виграє такий тендер від дніпровської інфекційки. Перший був у квітні на 154.000 гривень.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: