ВІДПОВІДЬ ЄВГЕНІЯ УДОДА НА МОГО ЛИСТА

27 січня 2014 о 07:33 - 3150

Avataradmin


   На мій лист до Євгенія Удода 

 

    “ЗВЕРНЕННЯ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПОЛІТИКА ЄВГЕНА УДОДА

Вчора відбулось доволі багато такого, чого зроду не було в нашому місті з часів розстрілу євреєв та полонених під час другої світової війни.

   Одне з них – застосування пожежних машин та їх екіпажів, разом з “титушками”, та під прикриттям міліціонерів для обливання людей в 15 градусний мороз.

  Це  і визвало в мене одне лише запитання до людини, що представляє в очолюваній області виборців, до Євгена Удода, в тому числі і тих, кого обливали водою.

Пишу тут, бо на своїй сторінці в Фейсбуку пан Євген Удод мовчить, наче води в рот набрав.

  Бачу що Євген Удод не проявляє зацікавленості до обговорення в тому що пише його бот від його імені. працюючи над підняттям рейтингу. Тож ми почнемо його підтягувати.

   Вчора під ОДА було порушено Конвенцію ООН і були застосовані при 15 градусному морозі брандсбойди з водою.

   Першу машину було сприйнято народом зі сміхом, бо то ручка на брандсбойді не крутилась. то вода не лилась, бо замерзло, та потім ще насмішили людей обливши себе. Проте для чого вони діставали той брандсбойд для поливу людей чи гасіння вогню?        Виявилось, для поливу особисто мене, бо я стояв навпроти та знімав на камеру їх митарства. та ще просив гасити в іншому боці пожежу та не направляти на мене.

   Проте не звертаючи уваги на мої вказівки де саме горить , вони весь час тримали брандсбойд повернутий на мене.

    Почали теж таки з мене, добре встиг заховатись за дерево, трохи намочившись, все ж продовжив знімати.

    Та с другою машиною було вже перебір.

    Вони розмотали шлангу та почали поливати людей. хоча пожежі взагалі не було!!!

   Тож мені, нічого не залишалось, як сховати камеру і стати перед цим брандсбойтом в повний зріст на відстані в 3 метри. Чомусь ваші міліціонери таки вирішили направити воду на мене, мабуть теж, як і я згадали Карбишева, бо люди в цей час скандували дружно знайоме слово”фашисти”, та почали лити, допоки не спустили всю воду з машини на мене , не заспокоїлись.

   Сьогодні в Дніпрі чітко визначилось хто громадянин України, а хто бандит. Висновок невтішний для вашого особистого рейтингу серед європейських політиків, пане Євгене Удоде. Виявилось, місцева Дніпропетровська ОДА очолювана вашим співпартійцем тісно співпрацює з бандитами та не просто співпрацює а ще і міліцію заставляє охороняти бандитів.

  Прийшов час вам особисто визначитись. чи ви маєте хоть крихту людяності чи теж належите до цих ублюдків? Ваша відповідь буде розіслана всім закордонним послам!!!”

 

 

я доволі оперативно отримав відповідь на його сторінці у Фейсбуку.

 

 


  • В сети на разных ресурсах показывают разноцветные карты Украины, где ОДА захватили, а где нет. Вчера Днепропетровская область “отбилась”. К сожалению, есть пострадавшие.
    То, что сейчас происходит – это попытка развала страны. И слава Богу, что пока удается не допустить этого.
    Вчера в сквере Ленина основной шум создавали ультрас и “майдано-гастролеры”, милиция часть задержала. Очень интересно узнать географию – откуда они все понаехали.
    Кстати, оппозиция уже открестилась от произошедшего. Странно, что ровно после того, как всё окончилось. Думаю, на случай захвата ОДА у них был готов другой пресс-релиз.
    Спасибо тем, кто трезво оценивает ситуацию и не ведётся на провокации. Развалить страну – много ума не надо.
     
     
     
       Трактувати це як відповідь дало те, що Євгена Удода начебто бачили люди у вікні , звідки він споглядав за виконанням наказу на вбивство.
       Ви бачили що придумав Удод?
       Саме його прес реліз на сторінці Фейсбуку був підготовлен завчасно і не відповідає тому що відбувалось насправді.
    Згадування в ньому, завезених з Заходу бойовиків, тепер добре пояснює чому кричали “Слава Україні” коли намагались вбити молодого хлопця, фаната “Дніпра”, який став на захист мирних громадян, тисяч мирних громадян, що прийшли під ОДА виразити свій протест діям влади.
       Хто не зрозумів, що планувалось Удодом пояснюю,  вони завезли декілька сотень бандитів з Кривого рогу та навколишніх міст, де раніше керував цей Удод. Що вони планували чітко видно в сценарії написаному в його пресрелізі.      
        Запустити одних до ОДА та імітувати напади на міліцію та ОДА і спробу захоплення, а других, в різних кінцях міста, щоб били людей під виглядом бандерівців та вигукуючи гасла”Слава Україні!”, бо інших вивчити не встигли.
        Та весь цей сценарій пішов шкереберть, коли люди підійшли до ОДА і побачили всередені двору натовп бандитів, що приготувались нападати на ОДА, то люди почали перешкоджати їм та встали на захист ОДА від бандитів.
       Що дивно міліція стояла далеко осторонь і саме тому імітація нападу ними не відбулась. Вони просто не встигли напасти на міліцію!
        Тож вийшло так що міліції довелось захищати цих провокаторів-найманців Удода від народу, що був вражений підступністю владної банди.
       Кожне моє слово підкріплене багатьма відео знятими небайдужими мешканцями нашого міста. що не могли остатись осторонь цих бандитських дій влади.
        Вочевидь фактично в листі визнано, що бандити в масках які  діяли спільно з міліцією на території ОДА були вашими. Що стріляти в людей їм дали команду ви особисто.
       Все це буде повідомлено, як я і казав, всім послам Європи та світу.
     
     
     
     
     

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: