Офіс Дніпропетровської “Свободи” розгромлено

28 січня 2014 о 12:37 - 4815

Avataradmin


Вночі на 28 січня невідомі люди увірвалися в офіс Дніпропетровської міської організації ВО “Свобода” та розтрощили меблі й техніку у двох кімнатах. Про це повідомляє голова дніпропетровського осередку партії Кирило Дороленко.

“Дві кімнати повністю непридатні до користування. Третя кімната була зачинена, і до неї дібратися не встигли. Серед втрат – розбиті вікна, двері, два комп’ютери та два принтери”, – коментує свободівець.

Опів на одинадцяту вечора понеділка до будівлі на Шевченко, 37 увірвалися 9 невідомих у формі приватної служби охорони та працівників СБУ. При собі вони мали також зброю – помпові рушниці. Поки двоє з них завалили на підлогу охоронця – інші увірвалися в офіс партії і розтрощили усе, що натрапило під руку.
В момент, коли до охорони прибула підмога, невідомі втекли на трьох машинах.

“Ми розцінюємо це не просто як тиск, а як масовий терор проти націоналістів та усіх, хто в цьому місті виступає проти діючої влади, – заявив голова ДМО ВО “Свобода” Кирило Дороленко. – Після подій 26 січня наших активістів затримують, у них проводяться обшуки, усіх намагаються залякати.І це не тільки зі “Свободою” відбувається”.

В даному офісі розташована приймальня народного депутата Андрія Міщенка. Вона захищена українським законодавством як недоторканна.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: