Борімося задля майбутнього!!!

15 жовтня 2014 о 07:43 - 6445

Avataradmin


Борімося задля майбутнього!!!

Саме такою людиною є Валентин Володимирович Дідич, кандидат до Верховної Ради України від партії «Блок Петра Порошенка», який балотується від одномандатного округу №40, до якого входять Криничанський, Солонянський, Томаківський райони Дніпропетровської області, Заводський район м. Дніпродзержинськ, м. Марганець.

В ніч з 7 на 8 червня 2011 парламент прийняв  Законопроект № 7455 «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи». Руйнівні дії цього законопроекту минулої влади населення України дуже сильно відчуваються зараз: працюючим пенсіонерам зменшили пенсії, реальний дефіцит бюджету Пенсійного фонду збільшився, збільшується залежність Пенсійного фонду від держбюджету, внаслідок збільшення пенсійного віку до пенсії доживає менше громадян, почастішали судові спори Пенсійного фонду з пенсіонерами про перерахунок пенсії, в Україні одні з найвищих соціальних відрахувань у світ!

Валентин Володимирович Дідич вважає, що єдиним шляхом зміни ситуації може бути лише кардинальне рішення – відміна Пенсійної реформи. Адже Україна займає 158 місце у світі за тривалістю життя. Піднімати рівень пенсійного віку – це просто не гуманно!

Попередня влада аргументувала своє рішення тим, що Пенсійний Фонд формується на базі доходів робочого сегменту, але  занадто велика кількість пенсіонерів не в змозі забезпечуватись відрахуваннями із зарплат працюючої верстви населення. Але чи не дивне висувати це твердження, дивлячись на ситуацію з тотальним безробіттям населення?

Адже для того щоб, забезпечити виплати людям, що усе життя пропрацювали на благо країни, зовсім не потрібно змушувати їх вмирати на робочих місцях. Кандидат Дідич пропонує розпочати вирішення цього питання зовсім з іншого боку.

Регіон, що співпадає з межами округу №40, вже досить давно потерпає від безробіття. Його рівень у деяких регіонах, які підпадають під межі визначеного округу сягає до 6% від  середньорічної чисельності населення працездатного віку Підприємства стоять, робочі місця скорочуються, ледь не кожна родина досить близько знайома з цим явищем, економіка країни просто занепадає, бо люди не мають можливості працювати. Ця тенденція тісно пов’язана з явищами щорічного падіння обсягів капітальних вкладень, постійним зменшенням бюджетного фінансування народного господарства. Вивести Україну з цієї ситуації може лише науково обгрунтована інвестиційна політика держави

Досвідчений керманич, який на посаді голови райдержадміністрації Криничанського району навіть у часи тяжкої кризи  2008-2009 років зумів залучити інвесторів та збудувати українсько-канадське підприємство з переробки та збереження зерна ТОВ «УніремАгро» та завод мінеральних добрив ТОВ «Укртехнофос», забезпечивши велику кількість людей новими робочими місцями, продовжить у разі перемоги на виборах таку саму політику. Як вважає кандидат,у забезпеченні виходу економіки з кризового стану і стабільного її розвитку вирішальну роль відіграє науково обґрунтована інвестиційна політика держави. Саме вона визначає реальні джерела, напрями, структуру інвестицій, здійснює раціональні та ефективні заходи для виконання соціально-економічних і технологічних програм, відтворює процеси на макро- й мікроекономічному рівнях. Водночас держава повинна створювати сприятливий інвестиційний клімат з метою ширшого залучення, поряд з внутрішніми, іноземних інвесторів на взаємовигідних засадах. Відновлення підприємств стане профілюючою темою Валентина Володимировича Дідича . Потрібно залучати інвесторів, надавати людям можливість працювати, заохочувати роботодавців до прийняття на роботу молодих спеціалістів, запускати процес економічного зростання в цілому.

Нинішня ситуація в Україні підтверджує ту відому істину, що коли назріла потреба у загальних змінах, тоді часткові перетворення зовсім нічого не дають, а то й ведуть до негативних результатів. Пожвавлення економічної діяльності і поліпшення на цій основі соціальних умов можливе тільки шляхом рішучих, комплексних, швидких, прозорих і послідовних реформ, які  вивільнять підприємницьку ініціативу, створять конкурентне середовище й нададуть економіці стимули ефективного розвитку.

         Потрібно давати людям можливість реалізувати себе. Ще одним шляхом до покращення економічної ситуації стане спрощення системи оподаткування для малого та середнього бізнесу. Ми повинні розпочати виховування нового покоління молодих, активних та творчих людям, які мають змогу заснувати власну справу, забезпечувати добробут своєї родини своїми силами, а до того ж допомагати відновлювати економічний стан країни та забезпечувати за рахунок податків соціальні та бюджетні верстви населення, не наносячи збитку собі.

Ми маємо виховувати дітей у дусі духовності , естетичних смаків , високої моралі. Повинні робити молодь здатними продукувати нові ідеї, стверджувати європейські демократичні основи та робити рідну країну заможною та процвітаючою державою.

Валентин Володимирович Дідич вважає, що удосконалення державної молодіжної політики повинно бути одним із пріоритетів програми дій на майбутнє. Він глибоко переконаний у тому, що молодь – це найбільш енергійна і продуктивна частина суспільства, його стратегічний ресурс. Разом із старшим поколінням вона несе відповідальність за розвиток і майбутнє держави, за історичну та культурну спадщину свого народу.

Саме тому слід виховувати з молодого покоління Творця майбутнього. Саме тому оточувати нашу молодь повинні приклади нашої великої культурита історії, досягнення суспільства в економіці, науці, літературі та мистецтві. Людина майбутнього – це  морально та фізично розвинена особистість , яка веде здоровий спосіб життя, яка піклується про виховання майбутніх поколінь, має освіту, що відповідає сучасним потребам, володіє якостями заповзятливості, сумлінності, відповідальності, здатна проявити себе кваліфікованим фахівцем, підприємцем.

Молоде покоління довело своїми рішучими діями на Майдані бажання  відстояти європейський вибір України, бажання жити згідно європейських стандартів свободи та демократії.

Саме тому 26 жовтня 2014 року стане насправді зламним моментом історії нашої країни. Наші батьки гідні спокійного та заможного буття. Ми маємо право на власну реалізацію та добробут у родині. Наші діти заслужили зростати у вільній, незалежній та квітучій країні.

Кожен з нас – частина великого народу, який виборює своє право жити гідно. Боротьба – це не лише війна. Насамперед, боротьба – це вільне висловлювання власної думки. Саме тому, об’єднавшись ми сильні, бо ми вільні. Кожен з нас, віддавши свій голос, дасть поштовх розвитку батьківщини, не зрадить великі жертви, що вона зробила за для нас. Ми всі повинні зробити свій вибір. Кожен голос допоможе великій нації  піти вірним шляхом. То давайте боротися!!!

Передвиборна агітація

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: