Работа в Раде

15 січня 2015 о 08:06 - 2076

Avataradmin


Работа в Раде

Якщо вже говорити, то говорит про всіх! Оппозиційний блок виходить окремою статтею.

Почнемо з того, чим займається “свій человек”, а саме Саша Вілкул.

За час депутатства за електронною реєстрацією був присутній 10 разів і відсутній 4.

Зареєстрував 7 законопроектів, а саме це і щодо створення тимчасової комісії з питань розслідування фактів масових заворушень в місті Одесі, що відбулись 2 травня 2014 року та спричинили тяжкі наслідки, а також незалежного виконання правоохоронними органами своїх обов’язків в частині забезпечення охорони правопорядку, (чуємо чим тхне, чи не так?).

І про відновлення фінансування соціальних виплат жителям Донецької та Луганської областей. Ну і звісно популізм: зменшення цін, зменшення тарифів і т.п. Тільки щось свого там нічого не побачила!

Добкін, він же “Допа”. Присутній – відсутній 7 на 7.

З законотворчою діяльністю в нього 2 проекти, одиин з них робився разом з Вілкулом, а саме про ціна на ЖКХ та “запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” (щодо відновлення перерахунку пенсій та її підвищення до рівня збільшення заробітної плати за попередній рік з урахуванням рівня інфляції). Ну це якось і все, що можна від нього очікувати. З братом відвідування аналогічне, а ось з творчістю зовсім погано – все по 0.

Колєсніков Дмитро (що керував нашим регіоном, коли нас поливали та переслідували тітушки) присутній на 13 засіданнях ВР, відсутній 1 раз.

Закони пише, але як я зрозуміла вони сідають і всі разом один на всіх, це знову ж таки ціноутворення, запобігання фінансової катастрофи, дуже турбується про пенсіонерів.ну і щодо вдосконалення законодавства у сфері державної системи біобезпеки під час створення, випробування, транспортування та використання генетично модифікованих організмів.

Не обійти в цьому списку і жіночку Наталію Королевську. Ходить на засідання 11 була і 3 пропустила.

Зате вона творець законоів. Голова Оппо блоку, мабуть. У неї 22 законопроекти серед яких про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування причин припинення фінансування соціальних виплат на Сході України, про відзначення 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні (згадується “Деды воевали”) все інше, те що і попередніх “героів” та стосується соціальної сфери.

Зірковий хлопчик Льовочкін був на 12 засіданнях, і 2 пропустив…

6 законопроектів, які ми вже обговорили з попередніми. нічого нового в нього немає.

Мірошниченко Юрій був відсутній 4 рази. Має 10 законопроектів (звісно, що й ті що були), але тут появився в нього закон, який він сам виявляється писав, ніхто з його однопартійців йому не допомогав про внесення змін до Закону України “Про Регламент Верховної Ради України” (щодо забезпечення прав парламентської опозиції), про присяжних виконавців, (щодо регулювання діяльності капеланів в органах та установах, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України та запровадження інституту священнослужителів у військових та правоохоронних органах.

Думала закінчувати, але ж як можна було оминути Шуфрича?!

Нестор Шуфрич був 12 разів на сесіях ВР.

Законотворча діяльність у нього склада7 проектів, але всі ті, що вже оговорювались.

Складається враження, що в оппозиційному блоці один мозок на всіх. І думає він в напрямі: “влада хвашистів, хунта всех убивает“.

По теме: Как работают народные депутаты

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: