В бюджеті області на 2015 рік необхідно збільшити фінансування військової медицини – Гліб Пригунов

21 січня 2015 о 11:58 - 2186

Avataradmin


В бюджеті області на 2015 рік необхідно збільшити фінансування військової медицини – Гліб Пригунов

Депутати облради від Блоку Порошенка пропонують збільшити фінансування обласної лікарні ім. Мечникова та військового шпиталю.  Про це стало відомо у вівторок, 20 січня, під час засідання президії Дніпропетровської облради на якій розглядалися питання внесені на розгляд чергової сесії облради, зокрема, рішення про соціально-економічний розвиток області на 2015 рік.

Окрім цього вони порушили питання про можливість облаштування сучасного мобільного багатопрофільного шпиталю для надання оперативної медичної допомоги пораненим.

«Ми пропонуємо відмовитися від проведення позачергових виборів у двох мажоритарних округах, де депутати облради були обрані до Верховної Ради України. А кошти, що були передбачені на забезпечення проведення цих виборів, направити на придбання ліків для лікарні ім. Мечнікова», – відзначив депутат облради, керівник обласної організації партії «Блок Петра Порошенка» Гліб Пригунов.

Також депутати від Блоку Порошенка наголосили на тому, що необхідно передбачити фінансування програми по переселенцям, бо наразі цього в програмі не має. Крім того, надати можливість  для навчання, перекваліфікації людям, що приїхали з Донецької та Луганської областей, а також створення додаткових робочих місць для переселенців.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: