ПАТ «Укртелеком» відкриває «гарячу» телефонну лінію для боротьби з розкраданням кабелю

18 лютого 2015 о 21:53 - 26925

Avataradmin


Неправомірні дії зловмисників завдають значної шкоди не тільки компанії, але й стають на заваді можливості спілкування користувачів, негативно впливають на їхню діяльність, порушують стабільну роботу великих підприємств.

ПАТ «Укртелеком», зі свого боку, приділяє багато уваги охороні та захисту телекомунікаційної мережі, застосовує сучасні засоби контролю та сигналізації  для своєчасного виявлення та реагування на дії зловмисників, організовує сумісне з правоохоронними органами патрулювання в найбільш криміногенних  районах.

Керівництво просить своїх клієнтів із розумінням поставитися до ситуації, що склалася через величезну кількість вирізаного телефонного кабелю, та не бути пасивними.  ПАТ «Укртелеком» закликає Вас до співпраці та відкриває цілодобову «гарячу» телефонну лінію для надання повідомлень про можливі протиправні дії на кабельних мережах оператора та функціонування нелегальних пунктів прийому металобрухту.

Якщо Ви:

  • стали свідком зловмисного розкрадання кабелю зв’язку та/або люків кабельної каналізації;
  • зафіксували підозрілі роботи в кабельній каналізації в нічний час;
  • володієте інформацією щодо пунктів прийому металобрухту, на яких приймається телефонний кабель

ПРОСИМО ВАС ТЕРМІНОВО ПОВІДОМИТИ ЗА ЄДИНИМ НОМЕРОМ 15-75 (зі стаціонарних телефонів):

або за номером телефону у Вашому місті:

 м. Дніпропетровськ:  (056) 744-15-75 
 м. Кривий Ріг:  (05642) 74-75-56 
 м. Дніпродзержинськ:     (0569) 55-03-38 
 м. Новомосковськ:    (0569) 38-01-96  
 м. Нікополь:  (0566) 68-05-13  
м. Павлоград:  (0563) 20-98-85

Нагадаємо, що ПАТ «Укртелеком» використовує  найпотужнішу в Дніпропетровській області мережу, яка дозволяє надавати споживачам сучасні телекомунікаційні послуги майже  в усіх населених пунктах Дніпропетровщини. До того ж ПАТ «Укртелеком», на сьогодні, є єдиним оператором зв’язку, що здійснює масове сповіщення людей у разі надзвичайних ситуацій та передачу інформації у зоні АТО, а також забезпечує роботу радіоточок.

Звертаємо Вашу увагу, що «гаряча» телефонна лінія розглядає виключно звернення щодо зловмисних дій на мережі ПАТ «Укртелеком». 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: