НА ТОМУ СТОЮ І НЕ МОЖУ ІНАКШЕ

03 березня 2015 о 12:45 - 2251

Avataradmin


(Камінський та Орел вирішили зайнятися спортом). Більш за все сподобалась раптова караюча рука силових органів (окрім Вєлічко, він поїхал відпочивати), яким, по-перше, потрібен був рік, щоб затримати винних, по-друге, потрібна була “Революція Гідності” – щоб відкрити їм очі.

Я знаю, що більшість з вас вже забули про колишнього очільника ОБЛ УМВС Бабєнко та його одіозну прес-конференцію. Затримали Науменко та Батвінова, але в цьому синонімічному рядку я не побачив таких прізвищ як Крупський, Ступак, Удод. Сумно так, друзі, що хтось в нашому місті роздає “умовні індульгенції”.

Якщо згадати історію, то в 1517 році Мартін Лютер в своїх 95 тезах виступив з критикою практики індульгенцій і ексклюзивних прав Римського Папи прощати гріхи. Він доводив недійсність індульгенцій, так як справжню мету – щире каяття – вони не забезпечували. Вже в 1547 році Папа Пій V категорично заборонив практику продажу індульгенцій.

Не потрібно робити помилки, які людство вже пройшло, винні мають нести покарання, а не відкупатись бізнесом чи грошима.

Ці любителі індульгенцій ніколи не покаються, не визнають своїх помилок, не будуть з нами, коли на горизонті з’явиться Путін.

Не можна закривати на них очі. Треба тиснути на індульгентів до кінця.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: