У Нікопольській міській раді створено депутатську групу «Відродження»

30 червень 2015 о 14:54 - 2313

Avataradmin


У Нікопольській міській раді створено депутатську групу «Відродження»

Про це стало відомо під час сесійного засідання 26 червня.

«Програма партії «Відродження» узгоджується з принципами, які об’єднали небайдужих до рідного міста депутатів. Відродження країни, відродження рідного міста, соціальний захист громадян – це головні питання, які потребують нашої  уваги, і саме ці питання є пріоритетними для партії «Відродження» і нашого депутатського об’єднання», – наголосив голова групи Валерій Кисельов.

Відомо, що у «Відродження» об’єднались 6 депутатів, чия професійна діяльність пов’язана з Нікопольським феросплавним заводом, і 4 депутати, які представляють інтереси інших груп городян.

«Ми уже бачимо тенденцію до розширення депутатської групи «Відродження», бо ідеологія нашої партії об’єднує людей з конструктивною позицією та чітким баченням того, як досягти позитивних змін», – підкреслив Валерій Кисельов.

Нагадаємо, що депутатську групу партії «Відродження» створено також у міській раді Дніпропетровська. Зараз вона налічує більше 20 депутатів.

Раніше головою Дніпропетровської обласної організації політичної партії «Відродження» став директор Нікопольського заводу феросплавів Володимир Куцін.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: