Чесна міліція та корумпована верхівка

06 серпня 2015 о 10:29 - 2055

Avataradmin


Чесна міліція та корумпована верхівка

З 2012 року в місті Марганці іде війна проти патрульних постової служби, що відмовляються купляти собі офіцерські звання.

Інформацію про це вперше висвітили в програмі “Гроші”:

Сьогодні це продовжується.

Підпололковник, якого не було назване в попередньому відео. зараз вже іде відкритим текстом про травлення патрульних та знущання над ними. Свідчення постражлалих та свідків цих діянь…

В отмістку за це відео сьогодні була спалена машина одного з патрульних і є загроза їх життю:

Свідчення постраждалого від неправомірних дій начальства:

Зараз нажаль в Марганці це зайло в же до такої межі, що є загрози життю цих патрульних. Декілька громадських організацій Марганцю взяли під особливий контроль все це і забезпечують повну охорону цим людям.

До охорони підключились такі організаці як Правий сектор Марганця, політична партія Конгрес Українських Націоналістів, громадська організація Антикорупційне бюро Марганцю. до якої входить один з героїв патрульних, що повстали проти зловживань у сфері діяльності місцевого райвідділку міліції, та організація воїнів афганців…

Фактично люди стали бранцями в цьому місті, бо без дозволу начальника міліції, проти якого вони повстали, виїхати кудись аби повідомити вищому новопризначеному керівництву про зловживання. не можуть.

На понеділок генерал Репешко призначив аби вони прибули до нього і буде обговорювати саме їх дії, а не Марганцевського керівництва?

На допомогу відстояння честі міліціонера мають стати всі патріотичні сили нашої області.

Порядки заведені з часів Януковича мають бути знищені і викоренені назавжди.

Кумоство, що панує завзвичай в таких маленьких містечках згубило не одну чисту душу. Злочини, що покривались вищим начальством в часи Януковича мають бути не просто прийняті до відома. а покарані всією суворістю закону, а не відомчих інструкцій та підзаконних актів. Такі очільники не мають права і надалі керувати нашими міліційними підрозділами!

На понеділок кожна небайдужа людина має прийти до будівлі обласного МВС та підтримати чесних борців за справедливість та чистоту рядів народної міліції. Гадаю. що самий час формування нової поліції почати з зарахування їх одними з перших до лав.

Слава Героям!

 

PS  Зустріч з генералом, що відбудеться ще в понеділок, на 10 ранку. З участю як пострадали х так і очільника райвідділку

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: