Зустрічі плануються на небесах…

23 листопада 2015 о 23:24 - 44158

Avataradmin


Зустрічі плануються на небесах…

Саме волею Всесвіту, а може Божою ласкою, не так давно, але вже майже життя тому, познайомився ГО «Самозахист підприємців» з прекрасною людиною…

Війною породжена та зустріч…

Військовий напад. Кривавий біль. Самозахист вивозить поранених з АТО.

Декан Рогатинський УГКЦ пан отець Дмитро Бігун, що разом з воїнами 51-ї бригади потрапив у пекло, був відправлений до тилу Самозахистом разом з бійцями.

Далі долею та департаментом отець Дмитро був призначений капеланом у дніпропетровський воєнний госпіталь, де знову зустрівся з самозахитстянами, а саме, з Іринкою Головко, відомою волонтеркою, якій де ж не бути, як не в госпіталі.

Ця зустріч і положила початок міцній дружбі та плідній співпраці.

Отець Дмитро, освічена і поважна людина, має впливовий авторитет у багатьох країнах світу. Подорожуючи у церковних справах, він не забуває розповідати українській діаспорі про потреби нашої країни, про безпорадність злочинного уряду у питаннях забезпечення армії, про те, що є нагально необхідним на передовій та у тилу, а також поширює легенди про ненормальних героїчних самозахистян, які почали збір коштів для потреб військового госпіталю. Англійці допомогли у зборі коштів.

І от! Сьогодні ми маємо що вручити нашим мужнім медикам! Mitsubishi L200!! Такого подарунку від Самозахисту не очікував ніхто!

Не було в нас відсвяткування, не було урочистостей, не було телебачення. Дружнє фото на пам’ять, міцні обійми і побажання закінчення отієї ганьби, що зветься війною.

Нема коли святкувати і відзнімати фільми. Треба далі заробляти волонтерські кошти важкою працею, складати гривню до гривні. Усим. Бо в самозахистян нове завдання. Купити ще машину, кращу за цю. Для воїнів підрозділу «Сармат» полку патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1». Бо головне управління МВС України… краще промовчати…

Хто як не ми?!

Якщо не ми, то хто?!

* * *

Хто хоче допомогти хлопцям зберегти життя свою у тому пеклі, приєднуйтесь.

Телефонуйте Ірині Головко 067 726-20-74, або Юрію Смолі 067 561-72-79.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: