Стопудівка-2016 – фестиваль твого літа!

10 липня 2016 о 23:09 - 2531

Avataradmin


Стопудівка-2016 – фестиваль твого літа!

Наймасштабніший фестиваль центральної України за останні 3 роки та один з найбільших в країні – «СТОПУДІВКА-2016» збирає усіх любителів живої музики та гарного відпочинку. Монастирський острів прийме гостей фестивалю з 5 по 7 серпня. Це чудова можливість почути наживо більш, ніж 30 кращих команд України, серед яких «БУМБОКС», БАБКІН, «АНТИТІЛА», «O.TORVALD», «ДРУГА РІКА» та безліч інших популярних гуртів!

Проте неперевершена музика від талановитих виконавців – це тільки шматочок чудового фестивального пирога під назвою «СТОПУДІВКА». Організатори підготували справжню феєрію розваг для усіх прихильників активного відпочинку.

Гостей фесту очікують велика та пляжна сцени з голосним та якісним звучанням, нічні вечірки, свято фарб Холі, ярмарки, кіно-зона і це ще не всі сюрпризи!

Цього року місце проведення «СОПУДІВКИ» вирізняється своєю красою та зручністю. Фестиваль проходитиме у самому центрі міста, посеред мальовничого Монастирського острова, який так люблять місцеві мешканці. До цієї локації є безліч маршрутів, які доставлять з будь-якого куточка міста, або прямо з авто- чи залізничного вокзалу.

Організатори обіцяють комфортне перебування на фестивалі та всі умови для того, аби взагалі не покидати острів, на території якого будуть розташовані два великих фуд-корти на будь-який смак, наметове містечко, що охоронятиметься, інфоточка з можливістю підзарядки гаджетів, а також все необхідне для особистої гігієни (душові кабіни, біотуалети).

Завзяті активісти молодіжного руху К12 попіклувалися і про підростаючих меломанів. Дитячий майданчик з численними конкурсами та розіграшами готовий зустрічати найменших гостей.  

Танці під найкращу музику, купання в річці, пляжні ігри – ось, що очікує усіх охочих відвідати фестиваль! «СТОПУДІВКА-2016» гарантовано запам’ятається усім, як найграндіозніша подія цього літа, що точно зробить його незабутнім!

У 2016-му в рамках “СТОПУДІВКИ” пройде низка різноманітних екскурсій по Дніпру та області для гостей з інших регіонів. Таким чином, гості, для яких фестиваль стане приводом для приїзду, відкриють для себе новий ДНІПРО – осередок творчості, центр промисловості та місце, де вирує життя актівної молоді.

Нереально вигідні ціни – це ще одна перевага фесту:

квиток на будь-який один день коштує усього 250 грн;

вартість квитка на всі три дні лише 350 грн.

Придбати квиток он-лайн можна перейшовши за посиланням:

https://www.concert.ua/eventpage/stopudovka

Інформація про точках продажів: http://stopudivka.in.ua/

ПРОЇЗД

Монастирський острів – це острів з парковою зоною, що має пішохідний міст. Розташований в самому центрі міста. Дістатись можна багатьма автобусами, а також 1-м трамваєм.

ПРОЖИВАННЯ

На території фесту традиційно буде діяти БЕЗКОШТОВНЕ наметове містечко з охороною.

ХАРЧУВАННЯ

На територію фестивалю заборонено проносити будь-які напої, окрім води. Їжу також заборонено проносити. Буде функціонувати велика кількість фуд-кортів та барів.
АЛЕ! Тим, хто житиме у наметовому містечку, дозволяється проносити їжу та безалкогольні напої до містечка.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: