ОЛЕГ ЛЯШКО: Ноги повідриваю тим, хто ображатиме моїх селян

01 жовтня 2016 о 17:27 - 1902

Avataradmin


ОЛЕГ ЛЯШКО: Ноги повідриваю тим, хто ображатиме моїх селян

Перебуваючи на Дніпропетровщині, лідер Радикальної партії заїхав в село Попасне Новомосковського району, щоб підтримати фермерів, у яких рейдери «по бєспрєдєлу»  відбирають їхні господарства.

Виступаючи перед селянами, Олег Ляшко запевнив, вони можуть розраховувати на підтримку Радикальної партії і його особисту у справі захисту їх прав та інтересів.

Який інвестор до нас прийде, якщо в країні процвітає рейдерство? Вранці прокинувся – а земля вже не твоя. Обурювався лідер радикалів. Тому РПЛ продовжить захищати інтереси селян. І їхнє право господарювати на рідній землі. Фермери нічого не просять у держави, акцентував Ляшко, хочуть лишень аби держава не забирала в них чесно зароблене. Ми переконані, наголошував Олег Ляшко, треба не землю продавати, а вирощений на ній врожай. При чому за гідною ціною. А не грабувати селян і наживатися на їх важкій праці.

Тому РПЛ продовжить боротьбу за повернення спецрежиму оподаткування фермерів, наполягатиме на впровадженні програм дешевих кредитів для сільгоспвиробників та створення сприятливих умов для роботи та розвитку господарств.

Бо наприклад, говорить лідер РПЛ, у Польщі або інших країнах ЄС, фермери отримують кредити під 2-3%, а українські селяни змушені брати кредит під 30%. Яка вже тут конкуренція. У Європі дотація на 1 га землі становить 400 євро, а в нас нічого не дають. Натомість влада каже, давайте продавати землі. Якщо ми зараз продамо землю, завтра ходитиме батраками. На своїй рідній землі. Акцентував Ляшко.

Ми маємо підтримувати і допомагати аграріям, бо саме на них тримається Україна. А не доводити їх до ручки, або потім зручно було купити за копійки або взагалі просто забрати фермерські господарства. Як це відбувається зараз у Попасній, наголошував Олег Ляшко. Тому я тут аби захистити селян від рейдерів.

На зустрічі з селянами, лідер Радикальної партії передав їм  звернення, які він підписав на ім’я Генпрокурора, міністра МВС та міністра юстиції, з  вимогою розслідувати дії, що привели до рейдерського захоплення господарства. А наступної п’ятниці, пообіцяв Ляшко, він підніме це питання під час години запитань до уряду. Вимагатиму від прем’єра та правоохоронців захистити фермерів і зупинити свавілля прокурорів та поліції, без яких рейдери не могли б робити свої брудні справи. Резюмував головний радикал країни.

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: