«Вар’яти» Сергія Притули запрошують дніпровців на нову програму

01 листопада 2016 о 13:36 - 3095

Avataradmin


«Вар’яти» Сергія Притули запрошують дніпровців на нову програму

8 грудня глядачі зможуть побачити нову програму від Вар’яти-шоу. Вона оновлюється кожного місяця і другий раз в одному й тому ж місті не повторюється.

Вар’яти – це єдине в країні гастролююче україномовне шоу. За шість років існування хлопці об’їздили майже всю країну і дали концерти навіть у маленьких містечках. В 2015 році Вар’яти видали 107 концертів, а з початку цього року – вже більше 100! І всюди аншлаги!

Довідка

ВАР’ЯТИ-ШОУ було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема. 

Очільник Вар’ятів – відомий український шоумен та телеведучий Сергій Притула.

Сьогодні до складу Вар’ятів входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Їх люблять усі – від мала до велика. Гумор Вар’яти-шоу зрозумілий кожному. Стосунки між чоловіком і жінкою, тещею і зятем, батьком і сином, начальником і підлеглим – більшість історій для своїх мініатюр артисти беруть з власного життя. Тому це шоу по-справжньому можна назвати народним. Вар’яти – це шість артистів на чолі з Сергієм Притулою. Протягом 2 годин вони тримають зал, не даючи ані на мить розслабитись.

«В нашому арсеналі гумористичні сценки, монологи, пісні і все те, що здатне викликати у публіки здоровий сміх, який переходить в гомеричний регіт», – говорить про шоу Сергій Притула.   Влітку пройшли зйомки першого сезону телеверсії шоу. Для багатьох артистів шоу це були найперші зйомки в житті. Вони справили незабутнє враження на усіх, тому, впевнені, незабаром побачимо нові номери від Вар’ятів – тепер і про знімальний процес. До речі, з 2 листопада на Новому каналі можна буде побачити результати їх телевізійної творчості.

2 листопада на Новому каналі виходить телеверсія Вар’яти-шоу.

Квитки – за посиланням: https://goo.gl/MjwaLn

Сторінка в FB: facebook.com/varyaty

Сторінка в Іnstagram: instagram.com/varyatyshow

Сторінка ВК: vk.com/varyaty

Сторінка в Youtube: youtube.com/varyaty

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: