Олег Ляшко вимагає списати заборгованість “Південмашу”

18 листопада 2016 о 13:08 - 1895

Avataradmin


Олег Ляшко вимагає списати заборгованість “Південмашу”

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко продовжує відстоювати інтереси української промисловості. Напередодні він закликав парламент підтримати законопроект про списання заборгованості Південмашу. Раніше саме завдяки радикалам підприємство було звільнено від сплати земельного податку, що дало йому можливість розвиватися.

“Ще з далекого 2008 року моє життя, моє серце з Південмашем. Тоді представник космічного агентства Віктор Кривенко прийшов до мене і ми разом добились виділення коштів на 47 квартир для молодих спеціалістів “Південмашу”. Минулого року ми у парламенті звільнили “Південмаш” від сплати земельного податку і зекономили 90 мільйонів гривень для підприємства”, – розповів Ляшко. 

Політик запевнив, що так само, як і Південмаш, він підтримує й інші промислові підприємства, на відміну від влади, політика якої веде до знищення промисловості. “Южмаш – це перлина! Україна – одна з небагатьох країн, яка має космічну галузь. Як ми можемо її знищити своїми руками? Чи, наприклад, харківський Турбоатом – одне з п’яти в світі підприємств, яке виготовляє турбіни, а його хочуть приватизувать і знищити! Тому що ті, хто керує країною – плебеї, манкурти, без роду і племені. Вони не розуміють, що сильна і успішна країна буде тоді, коли українці матимуть роботу, коли ми подолаємо бідність, коли кожна українська сім’я матиме достойний дохід і змогу годувати своїх дітей”, – наголосив Ляшко.

Політик запевнив, що і надалі робитиме все для підтримки промисловості та виробництва, для створення робочих місць та підвищення доходів укрїанців.

http://liashko.ua/news/general/2564-lyashko-vidkriv-svoye-serce?attempt=2#sthash.1JlnZlfq.dpuf

 

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: