ДЕКОМУНІЗАЦІЯ ТА “НАРОДНА ЛЮБОВ” ДО ЗАЛИШКІВ КОМУНІЗМУ

03 березня 2017 о 17:26 - 3659

Avataradmin


Важко було вирішити публікувати деякі фото чи ні, але пройти і не помітити такий сміливий вид любові до комунізму не міг, тож дивіться наступні фото та дивуйтесь.

Це всім відомий пам’ятник що розташований недалеко від  місця, що зараз? в епоху декомунізації, називається Проспектом Мануйлівським.

Дивився на цей символ комунізму і дивувався…

А вразив мене цинізм і наглість на нижньому фото – дати проставлені коли москалі знищували молоду Українську республіку.

 Щось не віриться що тут поховані дійсно якісь з москалів… Абу це було дійсно так, то місцеві москалі мали б тут днювати та ночувати і вилизувати це до блиску своїми язиками…

 

Чи не з тих то морячків тут стоїть, кого описував ще Горліс Горський. як грабіжникіів, що зміг приборкати лише один з холодноярців – отаман Чорнота… 

Що робити тут цьому морячкові в нашому місті?

Хоча був один морячок, що дійсно достойний тут бути – Щусь, з війська Махна, але ж з фото його видно, що постать в нього була вже не така пузата…Та і  на цьому морячкові не видно гусарського мундиру.

 

Але привернуло мою увагу геть інше.

Обійшовши це ще раз таки звернув увагу на найвищий прояв любові до комунізму, а ні в кого немає сумніву, що це таки комуністичний символ, і сфотографував. Витвір народного мистецтва на світлинах нижче.

 

 

Але не хочеться зосереджувати всю вашу увагу на цьому і переходжу до друггого прояву любові до комуняцької пропаганди геть в іншому районі нашого міста.

Мова про нинішній Новокодацький район, де побачив ось таку картинку.

 

 

 

Чому не прибрали червоноармійця в будьоновці так і не зрозумів. Комусь дуже до вподоби цей головний убор, так нехай носить його в бані, а не виставляє нам на показ в місті де вбивали ці нелюди українців по ярах і балках…

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: