Батьківщина не дозволить олігарху Порошенку вкрасти землю та наше майбутнє

28 квітня 2017 о 09:22 - 44727

Avataradmin


Батьківщина не дозволить олігарху Порошенку вкрасти землю та наше майбутнє

Уявіть собі наша земля – без малого 25% світових чорноземів, та 72 відсотки території нашої країни, – а це не лише мільйони робочих місць, можливості для українських родин мати свій невеликий сімейний бізнес, як то можна спостерігати на прикладі європейських країн . «Сьогодні питання продажу землі навіть не питання окремої ділянки окремого селянина – це доля України. Бо дати олігархам продати землю, означає продати надбання наших предків, що називається з потрохами. Та отримати новітню панщину!

Виступаючи категорично проти продажу земель сільгоспризначення «Батьківщина» пропонує свій механізм для охочих все ж продати свої земельні наділи – дозволити продати землю державі, яка в свою чергу передаватиме ділянку в розпорядження територіальної громади. Громада зможе здавати землю в оренду, що сприятиме наповненню місцевих бюджетів. У такий спосіб земля залишатиметься в державній власності.

І наше завдання – захистити землю, як національне багатство та національне майбутнє. Це доленосна і важка боротьба.

Що боротьба буде серйозною свідчить вчорашнє рішення окружного адміністративного суду, який прийняв ухвалу про заборону проведення ініційованого Батьківщиною разом з Асоціацією фермерів України референдуму щодо продажу землі.

Хоча ще у вівторок, 25 квітня, Центрвиборчком прийняв пакет документів, що містить 10 тис. 59 заяв учасників ініціативної групи. І в ЦВК була підтверджена ідентичність цих підписів.

…«Звісно наказ в окружний маріонетковий суд дав Петро Порошенко, який фактично заборонив людям провести волевиявлення. Влада вчергове знехтувала думкою мільйонів громадян.

«Чому Порошенко це робить? Як повідомила в ЗМІ Юлія Тимошенко, родина президента є однією з найбільших аграрних монополій, які вже нехтуючи мораторієм на продаж сільгоспземлі, у тіньовому секторі накопичили сотні тисяч гектарів сільгоспземлі. «І тепер президенту, як і всі аграрній мафії, треба узаконити – а власне, дати право купити за безцінь цю землю і закріпити її у своєму розпорядженні», – переконана лідерка «Батьківщини».

Який вихід з ситуації, спитаєте Ви? В умовах коли банда взялася за останнє що ще залишилось – за землі – нам усім патріотам, які хочуть потім без сорому дивитися у очі дітям, онукам, правнукам , лишається одне –об’єднатися і гнати їх з насиджених кабінетів і взагалі геть з країни!

Голова Новокодацької районної організації ВО «Батьківщина» м. Дніпра Володимир Козар

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: