Школа, де навчалася Юлія Тимошенко, святкує своє 50 – річчя

02 вересня 2017 о 05:37 - 3419

Avataradmin


Школа, де навчалася Юлія Тимошенко, святкує своє 50 – річчя

Школярі гарно співали, читали вірші, танцювали. Врешті, про початок шкільних буднів оповістив шкільний дзвоник. З ним першими у школу, через вишиваний коридор з рушників, зайшли сором’язливі та зачаровані усім, що навколо відбувалося, першокласники. Загалом, ЗОШ№75 має чим пишатися. Це дійсно взірцева школа Дніпропетровщини. Директор закладу, Лариса Жмако, – справжня Берегиня освіти й велика патріот України. Тут активно розвивається навчальний процес, усі учні задіяні у різноманітних творчих та спортивних гуртках. Діє у школі театр, музей народознавства, де виставлені предмети народної творчості, національного побуту, автентичні національні костюми.

Також цього року Штаб національно-патріотичного виховання відкриє нові експозиції у кімнаті Бойової слави школи. Ще однією цьогорічною новацією є Петриківський розпис, яким прикрасили улітку навчальний заклад народні майстри.

Значною є й кількість першокласників закладу. Цього року у ЗОШ їх прийшло 95 хлопчиків та дівчат. У святковій лінійці середньої школи № 75 м. Дніпра – ЗОШ, де навчалася Юлія Тимошенко, взяла участь Наталія Протасова, помічник депутата обласної ради від фракції «Батьківщина» Антоніни Ульяхіної. Вона побажала учням, вчителям та їх батькам успіхів у новому навчальному році.

 

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: