Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік привітала колектив дитячого садка «Орлятко»

30 вересня 2017 о 20:16 - 2286

Avataradmin


Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік привітала колектив дитячого садка «Орлятко»

Святковий захід пройшов з нагоди Дня вихователя, який відзначається в Україні 27 – го вересня, і Дня працівників освіти (перша неділя жовтня).

Напередодні колектив дитячого садка «Орлятко» звернувся до Олени Плахотнік з проблемою. Холодильник у  дитячому садку працював ще з 1976 року. Тож необхідно було придбати новий холодильник.

Депутат облради відразу ж відгукнулася на прохання і надала матеріальну допомогу для придбання холодильної шафи ємністю 1400 літрів.

В знак подяки колектив дитсадка запросив Олену Плахотник відзначити з ними професійне свято. Для батьків і гостей дитячого садка дітвора підготувала концерт з піснями і танцями. В рамках заходу директор дошкільного закладу Надія Мартинюк подякувала Олені Плахотнік за надану допомогу в покупці холодильної шафи і вручила їй грамоту. У свою чергу, депутат обласної ради привітала колектив садка.

«Дитячий садок – це особливе місце, другий будинок для дитини. Співробітники садка стають справжніми друзями для дітвори, піклуються про малюків з ранку і до вечора, організовують їх дозвілля, навчаючи чомусь новому та цікавому. Тому хочеться сказати величезне спасибі за ваш щоденний труд, за чуйність і увагу до наших дітей. Бажаю вам щастя, достатку, здоров’я і домашнього затишку. Нехай щоранку в дитячому садку вас зустрічають щасливі очі наших діток, які з задоволенням приходять до вас », – зазначила Олена Плахотнік.

Також депутат передала дітворі садка іграшки в подарунок. Завершилося свято колективним фото на пам’ять.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: