Дитячий садок – добра казка, повна цікавого і незвіданого

01 жовтня 2017 о 20:21 - 2411

Avataradmin


Дитячий садок – добра казка, повна цікавого і незвіданого

В цей  день всіх вихователів та дошкільних працівників П’ятихатського району привітав депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Гілал Ісаєв. До кожного дитячого садку району завітали помічники депутата, щоб сказати добрі слова та передати подарунки від Гілала Ісаєва.

Колективи дошкільних закладів міста Жовті Води депутат привітав особисто. Разом з головою жовтоводської міської організації  ВО «Батьківщина» Наталією Бєлінською Гілал Ісаєв побував  у гостях в тринадцяти  місцевих дошкільних закладах.

Наприклад, дитячий садок № 24 – один із перших, що відкрився  у Жовтих Водах. Його колишні вихованці  – вже самі бабусі та дідусі. Очолює колектив Валентина Іванівна Пода.

Цікаве життя малечі і у НВК №11 «Дивосвіт».  У складі НВК – оздоровчо –  реабілітаційний та еколого – натуралістичнийцентри для малюків.

–         Дошкільна освіта є первинною ланкою єдиної системи виховання та навчання, якій присвячують життя ті люди, які всім серцем розуміють дітей і віддають їм частинку своєї душі, – сказав Гілал Ісаєв, вітаючи вихователів та працівників дошкільних закладів.

Спасибі за мудрість, терпіння і увагу до дітей, адже завдяки вашій щирості, відкритості і чуйному відношенню кожен малюк має чудове дитинство і паростки благополучного майбутнього. Вчіть, дерзайте, творіть, любіть, плекайте!

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: