Дніпровці привітали Юлію Тимошенко з Днем народження

28 листопада 2017 о 07:51 - 2879

Avataradmin


Дніпровці привітали Юлію Тимошенко з Днем народження

Вона почула багато добрих слів та вітань у свою адресу. Зокрема, щастя, здійснення всіх мрій, міцного здоров’я і гарного настрою Юлії Володимирівні побажали однопартійці з обласної організації ВО «Батьківщина».

– Ваша мудрість, шановна Юліє Володимирівно, доброта, тактовність, оптимізм, інтелігентність, вміння об’єднувати і розуміти людей, завжди є прикладом для всіх, – говориться у вітанні.

Тож нехай Ваші професійність та досвід завжди сприяють розвитку нашої держави та рідної Дніпропетровщини. Нехай Ваша невгасна енергія, життєвий оптимізм і надалі супроводжують у всіх справах та починаннях. Нехай Вас оточує надійний та стійкий світ, доля буде щедрою на теплі і пам’ятні зустрічі та яскраві події, а разом з Вами завжди будуть розуміючі і дорогі Вам люди.

Нехай у житті завжди буде радість, у справах – мудрість, у серці – доброта, а доля буде щедрою на дарунки, приносить добрі надії та втілює у життя всі заповітні мрії!

Також вчора відбулася конференція П’ятихатської районної організації ВО «Батьківщина».Учасники конференції записали відеопоздоровлення Юлії Тимошенко. Гіліл Ісаєв, разом з привітальними словами, передав Юлії Тимошенко букет квітів від п»ятихатців.

З повагою та добрими побажаннями дніпровці вітали Юлію Тимошенко у соціальних мережах.

 

 

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: