Подаруй дитині посмішку

18 грудня 2017 о 22:31 - 2150

Avataradmin


Подаруй дитині посмішку

За традицією, в ніч на 19 грудня святий Миколай приходить до кожної дитини й кладе під подушку свій дарунок. Це улюблене свято для всіх дітлахів, а особливо для тих, у кого немає рідних. Цим діткам особливо потрібна увага та турбота.

Зважаючи на ці обставини, члени Дніпровської районної організації ВО “Батьківщина” поспішили до діток, позбавлених батьківського піклування. Адже Дніпровська районна організація ВО “Батьківщина” взяла шефство над вихованцями малого групового будиночку “Мій дім” й цього разу, партійці завітали з подарунками в малий груповий будиночок «Мій дім».

Гостей радушно зустрічали допитливі оченята. Маленькі господарі із задоволенням приймали у себе дорослих друзів та ділились із нами своїми планами на майбутнє, успіхами в навчанні, та поглядами на майбутнє. Восьмикласниця Наталка мріє стати балериною, цьогорічна випускниця Ганна планує стати справжнім професіоналом манікюрної справи.

 А от найменша Мирослава, їй чотири рочки, згадує й мріє про зустріч із матусею… Їм так не вистачає маминої ласки. Хоч ми не в змозі наділити дітей батьківською увагою, та в наших силах подарувати часточку своєї уваги й тепла, дітям, які цього потребують. Адже дива творити дуже легко.

Від щирих дитячих сердець батьківщинці отримали слова вдячності, дивовижні посмішки та гарячі обійми, які надихнули на прийдешній новий рік і добрі справи.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: