Ростіть здорові та щасливі!

19 грудня 2017 о 16:18 - 2033

Avataradmin


Ростіть здорові та щасливі!

Малеча міста П’ятихатки отримала привітання з Днем Святого Миколая від  депутата Дніпропетровської обласної  ради фракції «Батьківщина»  Гілала  Ісаєва.

Кожна дитина вірить у дива та з нетерпінням чекає на те, що до неї завітає чарівник, який подарує яскраві та смачні подарунки. Щиросердечними вітаннями та подарунками, дотримуючись доброї традиції, до Дня святого Миколая привітав вихованців дитячих садків П’ятихатокдепутат Дніпропетровської обласної  ради фракції «Батьківщина»  Гілал Ісаєв.

Депутат особисто завітав до кожного дитячого садка міста. Звертаючись до усміхненої малечі, вінпобажав, щоб свято Миколая Чудотворця принесло усе, з чим асоціюється цей Святий – казковий настрій, чудеса та віру в звершення мрій.

«Будьте добрими та уважними один до одного, тому, що кожна добра справа – це невеличке чудо. Нехай це свято наповнить ваше життя щастям, душевним теплом та любов’ю, зробить його яскравим та безтурботним», –побажав Гілал Ісаєв вихованцям дитячих закладів.

В свою чергу, діти подарували гостю, який сьогодні був у ролі Святого Миколая,  святковий концерт.

Вихователі дітей висловили вдячність депутату за привітання та увагу, добре слово та постійну підтримку вихованців, які для малечі ніколи не бувають зайвими і завжди дарують радість.

Всі присутні на святкуванні висловлювали сподівання, що малеча завжди буде під надійною опікою Святого Миколая Чудотворця.

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: