Роботу депутата Кам’янської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергія Миршавки виборці оцінили на відмінно

21 грудня 2017 о 19:04 - 2445

Avataradmin


Роботу депутата Кам’янської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергія Миршавки виборці оцінили на відмінно

В актовій залі  Кам’янської  гімназії № 39, що на Лівому березі, звітував про свою роботу в 2017 році депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка.

Зал був заповнений практично повністю. На зустріч з депутатом  прийшли і пенсіонери, і молодь – представники всіх верств населення 22-го округу, де працює Миршавка.

На початку зустрічі перед присутніми виступили юні артисти лівобережного Будинку дитячої творчості. Люди від щирого серця аплодували їх музичним номерам. Після цього до мікрофона вийшов сам Сергій Іванович, який, в першу чергу, подякував дітям за концерт і зазначив, що в Кам’янському дуже багато талановитої молоді, і дорослі зобов’язані підтримувати і розвивати ці таланти.

Говорячи про виконане за рік, що минає, Миршавка зазначив, що зроблено немало, але належить зробити ще більше. У всьому, що вже досягнуто, чимала заслуга команди депутата – його добровільних помічників та однодумців, які завжди готові разом з Сергієм Івановичем вирішувати нагальні проблеми округу і міста, підкреслив Миршавка.

Свій звіт депутат почав з розповіді про те, що зроблено в сфері житлово-комунального господарства. 2 роки тому, ставши депутатом, Миршавка на власні очі переконався, що в цій сфері десятиліттями нічого не робилося і вона знаходиться в жахливому стані. В тому числі і на 2 – ому мікрорайоні Лівого берега. І завдяки депутату та його команді проблеми почали вирішуватися: відремонтовані сотні квадратних метрів дахів, сотні погонних метрів швів, встановлені десятки нових сміттєвих баків, налагоджена робота по повірці та обслуговуванню лічильників теплової енергії. Вперше за багато років почали приводитися в порядок аварійні дерева і відновлюватися зовнішнє освітлення. Особлива увага приділялася і приділяється підтримці Товариства співвласників багатоквартирних будинків по проспекту Металургів. Вперше в Кам’янському там почав працювати індивідуальний тепловий пункт і встановлена ​​система відеоспостереження. Миршавка підкреслив, що в рішенні проблем 22-го округу його постійно підтримує мер Кам’янського Андрій Бєлоусов, з його допомогою упорядковується територія і робиться чимало хороших справ.

Вже стало доброю традицією те, що Сергій Іванович постійно допомагає дитячим установам на території 22-го округу – двом дитячим садкам, 39-й гімназії та 30-й школі. Це – і установка нових пластикових вікон, і ремонти приміщень, і придбання обладнання, і благоустрій території. Є на Лівому березі ще один дитсадок № 34, де теж потрібна допомога. І хоча він знаходиться на території іншої виборчого округу, Сергій Іванович почав перейматися і цією установою.

– Не можуть я пройти повз проблем наших дітей, нехай це навіть і не мій округ! – пояснив свої дії Миршавка.

Особливим пунктом роботи депутата є соціальний захист малозабезпечених. За ініціативою і за підтримки Сергія Івановича вперше в Кам’янському здійснюється програма «Бажаємо здоров’я», завдяки якій сотні пенсіонерів отримали можливість купувати ліки зі значною знижкою. Постійну допомогу отримує Лівобережний Територіальний центр по обслуговуванню пенсіонерів та інвалідів, малозабезпечені отримують також допомогу і в приймальні Сергія Івановича. Сотні жителів 2-го мікрорайону завдяки депутату безкоштовно отримують найпопулярнішу в Кам’янському газету «Улюблене місто ДЗ». Не залишається без уваги Сергія Івановича і лівобережна поліклініка.

Рік тому виборці підняли перед депутатом питання про те, що на території мікрорайону вечорами небезпечно ходити через криміналітет. Сьогодні цей наказ виконано, відзвітував Миршавка. По-перше, повсюдно відновлено зовнішнє освітлення, по-друге, територію патрулює охоронна фірма «Цитадель», яка в тісній співпраці з поліцією забезпечує правопорядок на житловому масиві.

Повідомив своїм виборцям депутат і про те, як витрачались бюджетні кошти на його окрузі. З міської казни були оплачені новий комп’ютерний клас в 39-й гімназії, військовий кабінет в 30-й школі і відновлення зовнішнього освітлення по так званій Малій Металургів. Всі інші питання вирішувалися за рахунок депутата і його команди. Також Миршавка розповів і про ситуацію навколо закриття поштового відділення по проспекту Металургів. На жаль, таке рішення прийняло київської керівництво «Укрпошти» і місцевий депутат не в силах його змінити, але зате буде значно розширено поштове відділення біля Лівобережного ринку.

– Один депутат в полі не воїн, без підтримки кожного виборця ми не зможемо домогтися поліпшення якості життя. А якщо беремося за справу разом, то можемо багато, збережемо набраний темп – зробимо за два роки 2-ий мікрорайон кращим не тільки на Лівому березі, але і у всьому Кам’янському! Я впевнений, що людей треба судити по справах, а не по словах, тому багато обіцяти не буду, буду просто працювати на окрузі і в місті! – завершив свій звіт Сергій Миршавка під бурхливі оплески залу.

Потім були традиційні відповіді на питання – про транспорт, екології, благоустрою та інші. І були численні подяки від виборців, як усні, так і письмові.

В кінці зустрічі заступник голови міської організації ВО «Батьківщина» Ніна Єфремова подякувала Сергію Миршавці за роботу і зазначила, що 22-му округу по-справжньому пощастило з депутатом. До речі, з цим була солідарна і абсолютна більшість учасників зустрічі. Люди одноголосно проголосували за те, щоб оцінити роботу свого депутата на «відмінно».

– Ми своїми очима бачимо, що партія «Батьківщина» – це партія людей справи, і Сергій Іванович – яскравий тому приклад. Тому я закликаю всіх на майбутніх виборах голосувати не за красиві слова і брехливі обіцянки, а за тих, хто реально довів свій патріотизм і вміння працювати на благо людей! – сказав один з учасників зустрічі, підбиваючи підсумок діяльності депутата від «Батьківщини».

 

 

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: