Олена і Олександр Плахотніки завітали з подарунками до дитячого будинку сімейного типу

22 грудня 2017 о 15:00 - 2008

Avataradmin


Олена і Олександр Плахотніки завітали з подарунками  до дитячого будинку сімейного типу

Депутат Дніпропетровської обласної ради Олена Плахотнік і голова міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік відвідали дитячий будинок сімейного типу Шендрик, що в Південному районі Кам’янського.

Представників кам’янської «Батьківщини» і сім’ю Шендрик пов’язує давня дружба. І сьогодні в честь Дня Святого Миколая та з нагоди майбутніх новорічних свят Олена і Олександр Плахотнік приїхали в цей будинок з подарунками – з солодощами для дітвори, пилососом, який просили батьки, і величезним ведмедем, від якого всі прийшли в захват.

В даний час у бійця АТО Олександра Шендрика і його дружини Олени на вихованні перебуває 8 дітей і їх рідна дочка Софія. Вперше Новий рік в цій сім’ї зустрінуть 8 – ми річний Микола та 2 – ох річний Володя. До речі, діти в цій сім’ї пов’язані родинними узами. Тобто Шендрик, коли брали їх на виховання, намагалися зберегти сім’ї.

Чоловік і дружина зізнаються, що завжди мріяли про велику родину, де є багато діток. Тепер їх мрія збулася. До речі, у доросле життя з цієї родини вже вийшли четверо повнолітніх.

«Олександр і Олена Шендрик своїм прикладом показують, якою має бути справжня сім’я. Тут панують любов, повага і взаємовиручка, це – справжня фортеця. Від щирого серця вітаємо вас з майбутніми святами, нехай в майбутньому році ваш будинок збереже міцність відносин, дружбу і мир. Нехай кожен день для вас буде радісним і щасливим, а майбутні зимові свята принесуть у життя багато чудових чудес. Здоров’я вам, благополуччя і удачі », – сказали Олена і Олександр Плахотнік, вітаючи господарів з наступаючим Новим роком.

Після вручення подарунків гостей чекало вже традиційне чаювання.

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: