У Кам’янському встановили нову зупинку

30 грудня 2017 о 09:19 - 1758

Avataradmin


У Кам’янському встановили нову зупинку

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік відгукнулася на прохання жителів лівобережжя і допомогла їм з установкою зупинки на 9-му мікрорайні, біля кінотеатру «Мир».

Як розповідає голова комітету 9-го мікрорайону Світлана Іванова, раніше на цьому місці стояла старенька зупинка, так званий «грибочок». Звідси люди їдуть у Курилівку, Миколаївку, Петриківку та на дачі. Однак два роки тому «грибочок» впав і люди були змушені чекати свого транспорту під дощем восени та палючим сонцем влітку.

Світлана Іванова зверталася в різні інстанції з проханням вирішити цю проблему, але все без результатів. Менше місяця тому вона вирішила звернутися до депутата Дніпропетровської обласної ради Олені Плахотнік. Депутат і раніше допомагала жителям 9-го мікрорайону – з її допомогою у дворі було встановлено ​​дитячий майданчик. Цього разу Олена Плахотнік також відгукнулася на прохання людей. З цього тижня люди очікують свій транспорт з комфортом.

«Я хочу від імені всіх жителів лівобережжя, адже на цю зупинку приходять не тільки мешканці 9-го мікрорайону, подякувати Олені Олександрівні. Спасибі за те, що Ви завжди чуєте нас і так швидко допомагаєте », – зазначила Світлана Іванова.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: