Сергій Миршавка привітав дошкільний навчальний заклад № 10 «ЛАСТІВКА» у м. Кам’янське з 35 – річчям

02 лютого 2018 о 20:58 - 2064

Avataradmin


Сергій Миршавка привітав дошкільний навчальний заклад № 10 «ЛАСТІВКА»  у м. Кам’янське з 35 – річчям

Великим святковим заходом відзначив свій ювілей дошкільний заклад №10, що знаходиться за адресою: пр. Металургів, 24.

Щоранку сюди прямують дівчатка й хлопчики, щоб набратись знань, сил та вмінь. Протягом усіх років колектив закладу старалися робити заклад затишним і зручним гніздечком для малят Лівобережжя, аби жилося їм тут цікаво та радісно. До свята тут підготувалися на всі сто – на подвір’ї – снігові композиції, приміщення закладу та музичної зали яскраво прикрашені. Незабутнє враження створювали радісний гомін дітлахів та привітні посмішки працівників закладу. Як і годиться, на іменини дитсадка завітали гості – заступник міського голови м. Кам’янське з питань діяльності виконавчих органів міської ради Мелешко Владислав Вікторович, представники департаменту з гуманітарних питань та міської організації профспілки працівників освіти і науки, керівники навчальних закладів та батьки.

В свою чергу гості вітали всіх з 35-річним ювілеєм, з цієї нагоди найкращі працівники закладу отримали грамоти і подяки.

Вітаючи педагогічний колектив, діточок та їхніх батьків зі святом, депутат Кам’янського міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Миршавка подякував колективу за професійну роботу та побажав всім міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя, успіхів та творчої наснаги. З нагоди ювілею для поліпшення матеріально – технічної бази закладу депутат  передав подарунковий сертифікат на 30 новеньких стільців.

З чого починав існування дитсадок, що було цікавого і чим живе сьогодні –  розповіла завідувач дошкільного закладу Тамара Григорівна Малюк. Вихованці теж старанно готувалися до свята. Разом зі своїми вихователями вони підготували чудову концертну програму. На завершення заходу всі дружно виконали «Вітальну пісню», з побажаннями процвітання, успіхів та добробуту своєму дошкільному закладу на довгі і мирні літа.

 

 

 

 

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: