На Дніпропетровщині триває розбудова організаційної мережі партійних осередків Руху нових сил Михайла Саакашвілі

23 березня 2018 о 11:32 - 1780

Avataradmin


На Дніпропетровщині триває розбудова організаційної мережі партійних осередків Руху нових сил Михайла Саакашвілі

На Дніпропетровщині триває розбудова організаційної мережі партійних осередків Руху нових сил Михайла Саакашвілі.

Насамперед мова йде про створення партійних організацій на всіх адміністративно-територіальних рівнях: містах, районах, об’єднаних територіальних громадах, селищах тощо. Розуміючи важливість чіткого розмежування ролей та відповідальності, прав та повноважень, наразі відбувається процес призначення відповідальних координаторів на місцях.

Зростає динаміка чисельності обласного осередку, цього тижня заяви на членство в партії подали кілька сотень осіб – прихильників ідеології РНС.

«Робота осередків партій на місцевому та регіональному рівні – надзвичайно важлива, вона є запорукою  стабільного та ефективного розвитку партії. Люди підтримують ті тези, які пропонує наша політична сила. Ми стаємо дедалі сильнішими завдяки своїм новим соратникам, відтак закликаємо всіх небайдужих до долі країни, долучатися до нас, вступати до лав нашої партії  аби мати змогу впливати на ті чи інші сфери державної політики в Україні: освіту, сільське господарство, зовнішню політику тощо», – підкреслює координатор Руху нових сил Дніпропетровщини  Анатолій Гайворонський.   

Особлива увага у процесі розбудови партійного осередку приділяється роз’ясненню стратегічних планів та програмних положень партії. Одним з першочергових завдань обласної ланки є формування у активістів та прибічників партії Рух нових сил Михайла Саакашвілі чіткого бачення нашої спільної мети та шляхів її досягнення. Варто зазначити, що, згідно з аналізом заходів, проведених у Дніпрі за останній місяць (мітинги, протестні марші), спостерігається приріст нових прихильників, активістів, а також учасників акцій, ініційованих РНС Михайла Саакашвілі.  

До уваги громадськості!

У Дніпрі відкрився офіс Руху нових сил Дніпропетровщини, він знаходиться за адресою: вул. Старокозацька, 7 (Комсомольська) і працює щодня з 09:00 до 18:00.

Запрошуємо до співпраці представників громадських організацій та діячів, а також всіх небайдужих.  

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: