Юлія Тимошенко: Ми вам допомогу, а ви нам – щасливих дітей

01 квітня 2018 о 19:32 - 1816

Avataradmin


Юлія Тимошенко: Ми вам допомогу, а ви нам – щасливих дітей

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко запропонувала додати до Стратегії молодіжної політики до 2025 року, яку було презентовано на Форумі української молоді в Києві, ініціативу  про створення системи мікрокредитування для молоді та заявила про плани повернути допомогу на дитину, яка була раніше.

«Національному банку України треба створити таку політику, яка заохочуватиме комерційні банки надавати мікрокредити. НБУ має рефінансувати ці видані мікрокредити. Законом потрібно зобов‘язати та мотивувати пільгами комерційні банки, щоб вони мали пакет бізнес-планів з мікрокредитування. До того ж відсотки по мікрокредитам мають бути від 3-5% без застави, з системою страхування кредитів», – пояснила політик.

За її словами, фракція «Батьківщина» підготувала відповідний законопроект про мікрокредитування, який дозволить створити мільйони робочих місць для молоді.

Лідер партії також наголосила на тому, що житло для молоді є основою основ.  У зв‘язку з цим Юлія Тимошенко зазначила, що нова влада має створити спеціальну систему довгострокових кредитів для купівлі житла без першого внеску, під 1-3% річних.

Окрім того, парламентарій повідомила, що планує в повному обсязі, з урахуванням валютного курсу, повернути ту допомогу на дитину, яка була раніше: «Ми вам допомогу – ви нам дітей!»

«Якщо у нашої молоді буде право брати участь у великих політичних рішеннях, буде житло, гідна робота і нормальна заробітна плата, то з‘явиться відчуття, що твоє життя відбулося, що твоя родина щаслива. І мені хотілося б, аби так і було, щоб ті, хто поїхав шукати щастя по всьому світу, почали заздрити українській молоді. Я про це мрію і знаю, що ви це зробите», – заявила Юлія Тимошенко.

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: