Депутатський прийом громадян у селищі Іларіонове.

12 квітня 2018 о 20:39 - 1744

Avataradmin


Депутатський прийом громадян у селищі Іларіонове.

– Я вкотре  впевнився, – розповідає Володимир Володимирович, – що головна проблема людей – це здоров’я. З близько двох десятків бесід, що я провів в Іларіоновому, лише три стосувалися інших проблем.Двоє людей звернулися за юридичною консультацією, з ними працюватимуть мої юристи, та одна жіночка – за допомогою у друці збірки власних віршів.

Всі інші – це люди, у кожного з яких своє горе. Українці не можуть дозволити собі якісне лікування, і у цієї біди спільне начало – нестача коштів. Ми живемо в країні, котра все нижче опускається в світовому рейтингу заробітних плат, хоча звідусіль чуємо про підняття мінімалки. Але на ділі – людям урізають ставки, змушують працювати нелегально, аби не сплачувати податки, які ростуть разом з мінімалкою.

У нас з гордістю вводяться абсурдні медичні реформи, які лише ускладнюють життя простим людям. І що ми маємо? Ми маємо величезну смертність, ми маємо товстезні медичні картки, ми маємо скажені ціни на ліки. Як вижити в такій ситуації? Як сказали мені під час прийому – «легше вмерти, ніж вилікуватися». І це, насправді, дуже страшно. Звісно, я докладу всіх зусиль, аби допомогти кожному, хто звертається до мене. Та це не вирішить головної проблеми.

Якщо в українців не підніметься рівень життя, якщо закони й надалі будуть приймати в інтересах лише влади, а не простих людей – то який сенс взагалі в роботі чиновників? Для кого вони працюють? Слід, врешті решт, братися за роботу, на яку вас прийняли ці прості люди, та робити все, аби змінити їхнє життя!

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: