У Запоріжжі відбудеться унікальний фестиваль атмосферної музики

19 квітня 2018 о 12:29 - 6131

Avataradmin


У Запоріжжі відбудеться унікальний фестиваль атмосферної музики

Велика сцена на вулиці, топові українські та зарубіжні артисти, фестиваль вуличної їжі, камерний майданчик всередині палацу на 500 місць, живе спілкування з артистами, музикантами, художниками, майстер-класи, дитяча зона – все це, та ще багато іншого чекає на запоріжців та гостей міста під час фестивалю атмосферної музики «Zaporizhzhia Jazzy 2018».

Протягом двох днів на Фестиваль завітають такі популярні артисти, як Pianoбой з камерним оркестром, гурт MARU (в який зібрано склад музикантів гуртів Океан Ельзи, Бумбокс і Kiev City Big Band), Pur:pur, потужний брас-бенд Drum&TubaBand, учасники найбільшого фестивалю в світі SZIGET – гурт AtomicSimao, SethGlier (USA), DZ`OB, NewBrainTrio, Alain Delhotal (France) у супроводі Zaporizhzhia Big City Band, гурт O, Atomic Simao, Madjah’s, тріо Іллі Алабужева Feat, Dark Side Trio, Laura Marti та краща джазова піаністка України Наталія Лебедєва, фіналістка проекту «Голос Країни» Агата Вільчик, Антон Коршунов з аудіо-візуальним овердаб-проектом «Віртуальний Вагіф».

У рамках Фестивалю організатори підготували для мешканців та гостей міста приємний подарунок – незабутні екскурсії по місту від кращих гідів. Відвідати екскурсію можна безкоштовно, реєстрація обов’язкова за посиланням: https://goo.gl/k5d5yc.

Місце проведення фестивалю: місто Запоріжжя, площа біля Палацу дитячої та юнацької творчості у парку Металургів.

Дата та час проведення: 28 та 29 квітня з 13:00.

Вхід вільний.

Сайт фестивалю – jazzy.city, посилання на подію у соціальній мережі  Facebook – https://www.facebook.com/events/1906592942716783/, Instagram – @zaporizhzhiajazzy.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: