Олена Плахотнік взяла участь у нараді керівників квартально – вуличних комітетів Дніпровського району м. Кам’янське

19 квітня 2018 о 20:53 - 1817

Avataradmin


Олена Плахотнік взяла участь у нараді керівників квартально – вуличних комітетів Дніпровського району м. Кам’янське

На нараду  була запрошена депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік.

Як повідомляє сайт http://kstati.dp.ua/, на початку наради представники органів самоорганізації населення подякували депутату облради за постійну участь у благоустрої Дніпровського району. Особливо було відзначено сприяння Олени Плахотнік у будівництві стадіону на 3-ому мікрорайоні лівого берега. Завершення робіт тут заплановано на осінь цього року.

Сьогодні депутату облради були озвучені нові проблеми. Наприклад, розбитий тротуар по проспекту Перемоги, відсутність доріг на вулицях 40 років Перемоги та Металургів. Також люди дуже просили допомогти з благоустроєм спортивних майданчиків у дворах будинків лівого берега. В основному, всі вони в жахливому стані, і дітям просто ніде проводити своє дозвілля.

Однак, основним проханням було приведення у належний стан скверу по проспекту Героїв АТО, що за кінотеатром “Мир”. Зараз тут погане асфальтове покриття, відсутня огорожа, через що по скверу їздять автомобілі, розбиті урни. Люди просять зробити їм гарну зону відпочинку, куди можна було б прийти всією сім’єю.

Олена Плахотнік відмітила всі прохання керівників квартально – вуличних комітетів і пообіцяла, що поступово буде сприяти  їх вирішенню.

“Сквер по проспекту Героїв АТО – це масштабний проект, і без підтримки обласної влади його навряд чи вдасться вирішити. Однак, як ми всі бачимо, зараз у Дніпропетровській області активно розвиваються інфраструктурні об’єкти: реконструюються парки, закладаються сквери, будуються нові спортивні майданчики.

Тому є надія, що обласна влада підтримає ідею реконструкції скверу в Кам’янському за кінотеатром “Мир”. Я ж буду всіляко відстоювати цей об’єкт в області “, – зазначила Олена Плахотнік.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: