Знаменне свято Перемоги

11 травня 2018 о 07:30 - 1811

Avataradmin


Знаменне свято Перемоги

У роки Другої Світової війни жодна з воюючих країн не зазнала таких людських втрат, як Україна. Сучасні дослідження свідчать про те, що саме українській народ поніс у Другій світовій війні найчисленніші жертви. За окремими даними від 10 до 13 мільйонів українців ціною власного життя врятували цивілізований світ від фашистської агресії.

У день світлої пам’яті тих, хто загинув на полях битв та нацистських застінках, у  П’ятихатському районі відбулися урочистості з нагоди 73-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У цей святковий день мешканці П’ятихаток разом з усією Україною висловили глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.

Захід розпочався з урочистої ходи до Меморіалу загиблим воїнам за участі депутата Дніпропетровської обласної ради Гілала Ісаєва, голови П’ятихатської районної ради Раїси Галаган, голови П»ятихатської райдержадміністрації Сергія Саламахи, представників трудових колективів підприємств, установ і організацій, молоді та громадськості.

Присутні звернулися до ветеранів з привітаннями та словами вдячності з нагоди Дня Перемоги. Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, після чого поклали квіти до Меморіалу.

–        Дорогі наші ветерани!, – звернувся до представників старшого покоління Гілал Ісаєв, – Ми вас любимо і поважаємо, пам»ятаємо все, що ви зробили заради миру та спокою на нашій землі. Дякуємо вам, шановні і віримо в те, що настане час, коли в жодному куточку землі не буде війни!

Пам’ятаймо і ніколи не забуваймо тих, хто віддав життя на бойових і трудових фронтах, боровся за Перемогу, хто мужньо протистояв ворогу, і хто самовіддано боронив свободу Батьківщини!

 

 

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: