Приємний сюрприз від депутата обласної ради Дмитра Зубрія

23 червень 2018 о 08:05 - 2922

Avataradmin


Приємний сюрприз від депутата обласної ради Дмитра Зубрія

Хореографічний колектив «ЛАЙТ» Олександрівського будинку культури своїми запальними танцями підкорив місто Львів. Як нагороду колектив отримав диплом за зайняте I-е місце у Міжнародному фестивалі – конкурсі мистецтв «ЄВРО ФЕСТ 2018», що проходив 13-15 квітня у Львові.

З почесною нагородою учасників колективу привітав депутат обласної ради від ВО «Батьківщина» Дмитро Зубрій. Він почастував вихованців солодощами та надав матеріальну підтримку колективу. «Попереду літні канікули, сподіваюся, що ваш колектив обов’язково захоче взяли участь у літніх фестивалях, проявити свої таланти й показати здібності вдячним глядачам. Тож нехай моя допомога стане вам у нагоді й допоможе покорити творчі вершини та завоювати нові перемоги» – сказав Дмитро Олександрович.

Директор будинку культури Світлана Петриченко, керівник творчого колективу Валентина Петриченко та весь склад колективу щиро дякують за турботу та допомогу депутату обласної ради Д.О. Зубрію й зичать йому добра, злагоди, мирного неба і Божого благословення на добрі справи.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: