У м. П’ятихатки урочисто відкрили громадську приймальню ВО «Батьківщина»

01 серпня 2018 о 20:38 - 3378

Avataradmin


У м. П’ятихатки урочисто відкрили громадську приймальню  ВО «Батьківщина»

У м. П’ятихатки урочисто відкрили громадську приймальню окружного виборчого штабу партійної організації ВО «Батьківщина». 
У заході взяли участь жителі міста та активісти партії, серед почесних гостей були: голова Дніпропетровської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Антоніна Ульяхіна, керівник обласної громадської приймальні ВО «Батьківщина», помічник депутата обласної ради Наталія Протасова, голова контрольно – ревізійної комісії Дніпропетровської обласної організації «Батьківщина», Валентина Дьяченко, керівник секретаріату депутатської фракції партії «Батьківщина» в Дніпропетровській обласній раді, Надія Богданова та депутат обласної ради Гілал Ісаєв, не лишив увагою подію й міський голова П’ятихаток, Олег Малоок

Відкриття громадської приймальні стало бажаним святом для міста П’ятихатки та його жителів. Люди вже з самого ранку, святково вбрані(багато у вишиванках) зібралися біля будинку де розташувалася приймальня. Урочистості видалися вельми патріотичними – лунала українська пісня, щирі побажання, панувала міцна товариська атмосфера однодумців.
Та й як тому не бути, коли партія «Батьківщина» та її партійці й активісти – у великій пошані в П’ятихатках. Місцеві жителі добре знають, що до Батьківщиновців, зокрема до їх земляка, Гілала Ісаєва, завжди можна звернутися за порадою та підтримкою. 
Поява ж громадської приймальні ще більше наблизить партійців до жителів громади, – приймальня має зручні просторі кімнати й розташована в центрі міста. У новому офісі проводитимуться зустрічі з однопартійцями, тут також діятиме прийом громадян – можна буде отримати пораду, підтримку з наболілих питань. Зокрема, у приймальні надаватиме людям безкоштовну консультацію юрист.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: