Батьки Сергія Цепуха отримали посмертну нагороду сина

19 листопада 2018 о 11:52 - 6554

Avataradmin


Батьки Сергія Цепуха отримали посмертну нагороду сина

Старший сержант Сергій Цепух, що народився на Волині у селищі Видерта, проходив службу в центрі управління та оповіщення повітряного командування «Схід» у Дніпрі. В важкі для України часи хлопець прийняв виклик долі та відправився на передову. Під час участі в операції Об’єднаних Сил Сергій виконував обов’язки за посадою фельдшера у 28-й окремій механізованій бригаді на Донеччині. 09 серпня 2018 року на околиці міста Мар’їнка, під час несення служби на спостережному пункті, старший сержант Цепух загинув від ворожої кулі снайпера.

Указом Президента України №316/2018 від 11 жовтня 2018 року «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України», Сергій Цепух нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

 Керівництвом військової частини повітряного командування «Схід» було прийнято рішення про особисту передачу нагороди рідним. Заступник начальника центру з морально-психологічного забезпечення підполковник Роман Свиріпа привіз орден на Волинь, де в присутності трудових колективів Камінь-Каширщини нагороду урочисто передали батькам загиблого героя.

Присутні висловили співчуття рідним, зокрема, керівництво району подякувало за виховання сина-патріота і запевнило, що районна влада сприятиме у вирішенні їх нагальних проблем.

Пам’ять старшого сержанта Цепуха вшанували хвилиною мовчання.

Ірина Баранова,
Повітряне командування «Схід»

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: