Всеукраїнська виставка образотворчого мистецтва проекту «Поєднані Дніпром»

29 листопада 2018 о 14:56 - 23793

Avataradmin


Всеукраїнська виставка образотворчого мистецтва проекту «Поєднані Дніпром»

Проект «Поєднані  Дніпром», започаткований у 2013 році, має на меті: знайомство мешканців та гостей міста з творчими пошуками художників, популяризація їх творчого доробку, обмін досвідом роботи учасників виставки.

Вперше художня  виставка «Поєднані Дніпром» була проведена в Будинку мистецтв у 2013 році. Виставка дала уявлення про жанрове та тематичне розмаїття творчих пошуків майстрів образотворчого мистецтва з різних міст України, виявила цікаві аспекти їх світобачення. З 2014 року виставка стала всеукраїнською. У 2016 році в проекті «Поєднані Дніпром» були представлені творчі пошуки митців з різних міст України та окремих міст Європи в галузі образотворчого, фото- та народного мистецтва.

Цього року на виставку відібрано понад 120 робіт 65 авторів. В експозиції виставки представлені роботи художників з різних міст України: Києва, Харкова, Сум, Полтави, Запоріжжя, Одеси, Бердянська,  Кам’янського  та Дніпра, а також з Німеччини та Франції. 

Серед учасників виставки народний художник України Микола Прокопенко (Одеса), заслужені художники України Анатолій Буртовий (Київ), Ірина Гресик (Запоріжжя), Григорій Чернета, Леонід Антонюк, Євген Логвиненко (Дніпро),  лауреати міської мистецької премії ім. Федора Решетнікова Анатолій Дерев’янко, В’ячеслав Юрченко, Михайло Кублик та лауреати премії ім. Михайла Паніна Ірина Колядіна і Василь Тевяшов.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: