Активних мешканців Солонянської ОТГ запрошують на публічні консультації

26 лютого 2019 о 08:47 - 1115

Avataradmin


Активних мешканців Солонянської ОТГ запрошують на публічні консультації

27 лютого о 15:00 в залі засідань виконавчого комітету Солонянської селищної ради (Дніпропетровська обл., смт. Солоне, вулиця Гагаріна, 7) відбудеться публічна консультація з заінтересованими сторонами щодо можливих шляхів співпраці між владою та активними мешканцями Солонянської ОТГ.

Низька взаємодія органів місцевого самоврядування та громадських організацій є однією з найактуальніших проблем для Солонянської ОТГ. Адже потреба участі мешканців у житті громади фактично не забезпечується. Тому місцеві активісти вирішили створити Громадську раду, яка б надавала консультативну допомогу в управлінні, розробці нормативних документів, комунікації та розвитку партнерських відносин з громадськими об’єднаннями.

Громадська організація ГО «Центр UА» разом із представниками ради Солонянської територіальної громади та місцевими активістами обговорять способи створення Громадської ради та варіанти налагодження співпраці влади та громади.

Питання публічної консультації:

1. Як залучити активних мешканців громади до прийняття рішень?

2. У який спосіб інформувати громаду про справи ОТГ та мотивувати їх до громадської активності?

Учасники консультації:

Михайло Копейко, Солонянський селищний голова

Сергій Кірпіч, громадський активіст

Вірослав Цюп’як, представник ГО «Центр UА» в Дніпропетровській області.

За додатковою інформацією звертайтесь до Цюп’яка Вірослава – 073 126 08 32.

Захід відбувається за фінансової підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «ULЕАD з Європою». Програма «ULЕАD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: