Квітневе повернення LP в Україну (ВІДЕО)

11 квітня 2019 о 13:30 - 1485

Avataradmin


Квітневе повернення LP в Україну (ВІДЕО)

Лаурі Перголіцці (LP) знадобилося всього два роки, щоб стати однією з найулюбленіших поп-рок співачок в Україні: її з однаковим успіхом приймають як на сольних аншлагових концертах, так і на масштабних фестивалях.

Пісню «Lost On You», завдяки якій LP піднялася на вершини чартів в Італії, Іспанії, Польщі та інших країнах континентальної Європи, на українських концертах давно співають хором.

 

Однак LP не зупиняється на досягнутому: в цьому році вона записала з французької дівою Мілен Фармер спільний сингл «N’oublie pas» (він моментально потрапив на перше місце у французькому чарті iTunes), співпрацювала з екс-лідером «The Smiths» легендарним сонграйтером Морріссі (дві їхні спільні пісні вийдуть на його альбомі кавер-версій), а під завісу 2018 року вийшов новий альбом «Heart To Mouth».

 

«Для мене всі мої слухачі – одна велика сім’я, – розповідає LP в одному з інтерв’ю. – Коли бачиш сяючі очі, усвідомлюєш, що твоя музика проникає в них, це ні з чим незрівнянні відчуття, справжнє диво. І я розумію, що моїм шанувальникам абсолютно неважливо, як я виглядаю, скільки мені років, головне, що вони занурюються в пісні, вловлюють той меседж, який я передаю їм. Нас об’єднує любов».

14 квітня LP виконає улюблені її фанатами хіти і зовсім нові пісні у Палаці Спорту!

Квитки на сайті: www.anshlag.com.ua/lp

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: