Розшукуються педагоги для викладання в україномовній школі Риги

23 липня 2019 о 07:39 - 1117

Avataradmin


Розшукуються педагоги для викладання в україномовній школі Риги

Оголошено конкурс з відбору педагогів для роботи в Ризькій середній школі, де предмети викладаються українською. Взяти в ньому участь мають нагоду й викладачі Дніпропетровщини.

Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА. 

До конкурсу запрошують вчителів української мови, літератури, фольклору, історії та народної творчості.

Кваліфікаційні вимоги до учасників – вільне володіння державною мовою, відповідна освіта, досвід роботи не менш як п’ять років.

Для участі в конкурсі знадобляться письмова заява, копії паспорта та документів про відповідну педагогічну освіту й успішне проходження атестації.

Також додати професійне резюме обсягом не більш ніж 5 тис знаків із зазначенням інформації про стаж і досвід. У залік підуть п’ятихвилинне мотиваційне відеорезюме, а також конспекти трьох уроків з фото і відеофрагментами до 2-3 хвилин.

Прийом документів – до 2 серпня 2019 року. Їх слід надсилати в паперовому форматі разом із флешнакопичувачем на адресу: Міністерство освіти і науки України, пр. Перемоги, 10, Київ, 01135.  

Після аналізу поданих заяв, оприлюднять список учасників, допущених до конкурсних випробувань. Тих, хто упорається із завданням, запросять на співбесіду. Потім складуть підсумковий рейтинг і визначать остаточних переможців.

Додаткова інформація за тел.: (044) 481-32-79 або e-mail: m_globa@mon.gov.ua.

Конкурс оголосило Міністерство освіти і науки України.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: