У Новомосковському районі поліцейські офіцери громади розшукали двох дітей

12 грудня 2019 о 08:40 - 1150

Avataradmin


У Новомосковському районі поліцейські офіцери громади розшукали двох дітей

10 грудня до поліції надійшло повідомлення від жительки селища Знаменівка Новомосковського району. Стурбована мати повідомила, що 9 грудня  її 13-річний син пішов до школи, а після навчання додому так і не повернувся. Самостійні пошуки не дали результату і жінка вирішила звернутися за допомогою поліції.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Новомосковського відділу поліції.

Того ж дня поліцейські офіцери громади отримали ще одне повідомлення від жительки сусіднього селища Меліоративне. Вона повідомила, що її 8-річний син  вдень пішов гуляти та досі не  повернувся.

Після проведених пошукових заходів поліцейські відшукали двох дітей на вулиці на території громади та повернули їх у родини. Із батьками та дітьми поліцейські провели профілактичні бесіди про неприпустимість подібних вчинків у подальшому.

Поліція радить бути уважними до своїх дітей та будувати свої відносини на дружніх та довірливих відносинах. Крім того, не залишайтеся байдужими до неповнолітніх, які перебувають без супроводу дорослих, особливо в темний час доби на вулицях, вокзалах та в інших громадських місцях. Про всі такі випадки повідомляйте на лінію «102» або безпосередньо свому поліцейському офіцеру громади. Можливо, від вашого реагування залежатиме життя й безпека дитини.

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: