Дискусія «Відкритий мікрофон» – 16 грудня у Слобожанській громаді

13 грудня 2019 о 09:53 - 1906

Avataradmin


Дискусія «Відкритий мікрофон» – 16 грудня у Слобожанській громаді

Громадська організація «Люстраційна Антикорупційна рада Придніпров’я» (ГО «ЛАРП») запрошує мешканців Слобожанської громади на відкриту дискусію.

Місце проведення – смт Слобожанське, вул. Теплична, буд. 31, біля фонтану.

Дата – понеділок, 16 грудня 2019 р.

Час – о 12:30.

Мета заходу – проведення відкритого громадського обговорення нового етапу реформування «Поліцейський офіцер громади» у Дніпропетровській області – в рамках реалізації чесної інформаційної кампанії щодо цілей, кроків, проблем, помилок та досягнень у процесі втілення реформи.

Формат – дискусія «Відкритий мікрофон». Кожен бажаючий має від 2-х хвилин для виступу на тему ситуації з безпекою в ОТГ, на висловлення зауважень, пропозицій, подяк та побажань для поліцейських офіцерів громади.

Також буде проведено анкетування всіх бажаючих.

Слобожанська громада на Дніпропетровщині була однією з перших не лише в області, а і в Україні. В грудні 2019 року в Слобожанській ОТГ розпочали роботу поліцейські офіцери громади, які закінчили навчання у рамках другої хвилі проекту «Поліцейський офіцер громади»

Серед трьох правоохоронців є поліцейська офіцерка громади, жінка, одна з двох з усієї  України, що брала участь у проекті «Поліцей­ський офіцер громади».

Під час дискусії кожен присутній зможе познайомитися з новими поліцейськими офіцерами та  єдиною поліцейською офіцеркою Слобожанської громади, задати їм питання.

Дискусія буде транслюватися в прямому ефірі у YouTube на каналі «Лица ТВ». За підсумками дискусії, на YouTube-каналі «Лица ТВ» буде оприлюднений 7-хвилинний відеозвіт про захід.

«Запрошуємо мешканців громади, щоб разом обговорити ситуацію з безпекою в ОТГ, а також цілі, кроки, проблеми та досягнення у процесі реформування поліції. Наперед дякуємо за Вашу активність. До зустрічі на дискусії!» – закликають організатори.

Для довідок: (050) 484-29-92, Олена Гарагуц, керівниця Громадської організації «Люстраційна Антикорупційна рада Придніпров’я» (ГО «ЛАРП»), головна редакторка дніпровської газети «Лица».

Мультимедійна інформаційна кампанія «Поліцейський офіцер нашої громади» ГО «ЛАРП» у 10-х громадах на території Дніпропетровської області стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданої за проектом USAID «Медійна програма в Україні», який реалізує міжнародна організація Internews. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю ГО «ЛАРП» і необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews. 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: