Частина дніпрян отримала платіжки зі старими цінами на теплопостачання

16 січня 2020 о 15:44 - 2121

Avataradmin


Частина дніпрян отримала платіжки зі старими цінами на теплопостачання

Якщо мешканці Дніпра отримали платіжки з неперерахованими сумами за тепло, то слід звертатися центральної абонентської служби.

Про це повідомляється на офіційному сайті Дніпровської міськради з посиланням на заяву директора Комунального підприємства «Теплоенерго» Андрія Клименко.

За його даними, ціна на тепло для мешканців Дніпра у грудні, завдяки зниженню ціни на газ за постановою Кабміну № 1082 та проведеній модернізації котельного обладнання, знизилася в середньому на 30 % у порівнянні з відповідним періодом 2018 року.

«З прийняттям загаданого документа почали проводити перерахунок нашим абонентам, частині з яких могли прийти платіжки ще без урахування відповідного перерахування. Але зараз ситуація вже вирівнюється, і люди отримують знижені суми. Наприклад, у середньому економія для однокімнатної квартири становить 220 грн, двокімнатної – понад 400 грн та трикімнатної – від 450 грн і більше», – пояснив Андрій Клименко.

Він також додав: «За перерахунком можна звертатися за номерами телефонів, що вказані у квитанціях, або до центральної абонентської служби КП «Теплоенерго» (вул. Глінки, 15, м. Дніпро) чи до районних абонслужб підприємства. У випадку, якщо абонент заплатив неперераховану суму, то відповідний перерахунок буде зроблений вже наступного місяця».

Довідка

КП «Теплоенерго» опалює понад 3.800 житлових будинків, 205 шкіл, 176 дитсадків, 78 медзакладів.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: