За місяць відбудеться єдиний стрілецький день оперативного командування «Схід»

17 січня 2020 о 10:41 - 1935

Avataradmin


За місяць відбудеться єдиний стрілецький день оперативного командування «Схід»

У Дніпропетровській області, а також Запорізькій, Донецькій, Луганській та Харківській областях відбудеться підготовка підрозділів територіальної оборони.

Це – завдання п’яти бригад територіальної оборони, обласних військових комісаріатів та центрів комплектування та соціальної підтримки оперативного командування «Схід».

Про це повідомляє АрміяInform.

На базі Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки пройшло інструкторсько-методичне заняття.

Завдання отримали начальники штабів – перші заступники п’яти бригад територіальної оборони, заступники обласних військових комісарів із територіальної оборони та начальники відділів з територіальної оборони обласних військових комісарів зони «Схід».

Як зазначив т.в.о. заступника командувача військ оперативного командування «Схід» із територіальної оборони підполковник Олександр Зугравий, після інструкторсько-методичного заняття визначеним посадовим особам буде вручене тактичне завдання щодо відпрацювання групових вправ підпорядкованими підрозділами.

Порядок проведення заходів з бойової підготовки підрозділів територіальної оборони та нова методика проведення групових занять з військовослужбовцями оперативного резерву, зокрема у бригаді територіальної оборони, будуть продемонстровані у ході методичних зборів, які за місяць розпочнуться на базі одного з облвійськкомісаріатів.

Також, відбудеться єдиний стрілецький день.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: