Підприємства-члени ДТПП розширюють досвід співпраці з Німеччиною

17 січня 2020 о 12:43 - 2860

Avataradmin


Підприємства-члени ДТПП розширюють досвід співпраці з Німеччиною

Для ділової спільноти Дніпропетровщини думка і досвід фахівців з Німеччини є цінними і важливими.

Про це повідомляється на сайті Дніпропетровської торгово-промислової палати (ДТПП) за підсумками робочої зустрічі керівництва ДТПП з консулом Федеративної республіки Німеччина д-ром Штефаном Кайлем.

Зі слів президента ДТПП Віталія Жмуренка Німеччина є одним із ключових партнерів палати, з яким на сьогоднішній день склалися не лише ділові, а й теплі і дружні стосунки.

Певну роль в цьому зіграла також і діяльність українсько-німецького коопераційного бюро, створеного на базі ДТПП за спільної ініціативи Дніпропетровської та Магдебурзької торгово-промислових палат у 2010 році.

ДОВІДКА

Українсько-німецьке коопераційне бюро, контактна особа Євгенія Бойко, т. (056) 374-94-10, ел. пошта: bco@dcci.org.ua

Окреслені плани на 2020 рік, це – розвиток взаємовигідного співробітництва між підприємцями, діалогу навчальних закладів середньо-спеціальної та вищої освіти регіону із аналогічними німецькими закладами та підприємствами, готовими ділитися досвідом впровадження дуальної системи освіти, а також залучення в регіон інвестицій.

Віталій Жмуренко запросив пана консула, профільних представників німецької установи до участі в двох значущих заходах, які будуть проходити у Дніпрі навесні цього року.

Це – форум розвитку тваринництва AgroDay, що проводитиметься 10 квітня 2020 у Дніпрі, організатор – Центр інформаційної підтримки бізнесу Дніпра, що засновані при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу, та міжнародний економічний форум DEF-2020, що організовується Дніпропетровською обласною державною адміністрацією та пройде у березні.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: