«Теплові» платіжки за січень – менше на 7-25%

18 лютого 2020 о 08:38 - 1887

Avataradmin


«Теплові» платіжки за січень – менше на 7-25%

У лютому мешканці Дніпропетровщини знов отримають платіжки за тепло з урахуванням зниженої ринкової ціни на газ. Перерахунки здійснюють теплопостачальники області – кожен для своїх абонентів окремо.

Про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА з посиданням на дані департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.

«З січня 2020-го теплопостачальні підприємства здійснюють перерахунки для абонентів, які отримують опалення від газових котелень. Розмір знижки залежить від діючого тарифу постачальника, кількості теплової енергії, спожитої багатоквартирним будинком, та параметрів оселі», – розповіли в департаменті.

На практиці, розмір знижки – від 7 до 25%. У середньому, для власників однокімнатної квартири плата за тепло, спожите у січні, може максимально знизитися на 285 грн, двокімнатної – 385 грн, трикімнатної – 498 грн. Суму перерахунку постачальник має зазначити у платіжці.

Перерахунок для абонентів, у зв’язку зі зниженням ринкової ціни на газ, теплопостачальні організації здійснюють згідно постанови Кабміну №1082 від 24.12.2019.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: