20 апаратів ШВЛ прибули до Дніпра

27 березня 2020 о 08:17 - 4841

Avataradmin


20 апаратів ШВЛ прибули до Дніпра

27 березня до 21-ї інфекційної лікарні Дніпра прибули 20 апаратів штучної вентиляції легень. Це – частина медобладнання, яке місто власним коштом придбало для лікування хворих на коронавірус.

«15 стаціонарних і 5 портативних апаратів (штучної вентиляції легень – ред.). Після затримок на столичній митниці, обладнання нарешті тут. Ще 15 апаратів ШВЛ, а також 30 кисневих концентраторів і портативний рентген місто отримає вже на початку квітня. Це – необхідне обладнання для надання допомоги при захворюванні на COVID-19», – написав у Facebook міський головаБорис Філатов, цитує пресслужба міськради.

Як відомо, 21-ша лікарня нині вже повністю перепрофільована під інфекційну. Раніше сюди придбали також електрокардіографи, кисневі концентратори та витратні матеріали для безперервної роботи апаратів ШВЛ.

«Тут є всі необхідні медикаменти, зокрема, антибіотики для боротьби з пневмонією – частим ускладненням коронавірусу. Мерія Дніпра продовжить закупівлю необхідного устаткування», – йдеться також у повідомленні.

Нагадаємо, 13 березня 2020р. у «відвертому зверненні до мешканців у зв’язку із ситуацією довкола коронавірусу», Борис Філатов сказав, що мерія вже поставила у міські лікарні 33 апарата ШВЛ.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: