Гуфман засоромився. І «переписав» ТОВ-співзасновника найстарішої газети Дніпропетровщини на двох ФОПів

27 березня 2020 о 10:39 - 2242

Avataradmin


Гуфман засоромився. І «переписав» ТОВ-співзасновника найстарішої газети Дніпропетровщини на двох ФОПів

ТОВ «ІнвестДніпро» (код 39479735), яке має 70% у дніпровському ТОВ «Редакція газети «Зоря» (код 35497923), змінило власника.

Раніше 100% «ІнвестДніпра» належали компанії «ZENTER DEVELOPMENT AND INVESTMENTS LTD» з Тель-Авіву.

З 26-го березня 2020р., за даними аналітичної платформи YouControl, «ІнвестДніпро» поділено порівно між ФОП Мітін Іван Федорович та ФОП Чорний Микола Валерійович.

 

Скрин даних YouControl

 

Перший – мешканець міста Мелітополь. Івана Мітіна «зробили» у минулому році керівником та співзасновником скандально відомого «Фонду оборони України» Геннадія Корбана.

Мітін в держреєстрах також значиться засновником та керівником восьми туристичних, рекламних агенцій та інших компаній. Ці компанії зареєстровані у будівлях, які належать фірмам Філітова-Корбана:

* вул. Старокозацька, 68;
* вул. Короленка, 1 та 3;
* вул. Князя Ярослава Мудрого (колишня Ленінградська), 68;
* пр. Дмитра Яворницького (колишній Карла Маркса), 98.

Інший співзасновник «ІнвестДніпра» – діючий адвокат. Наприклад, у минулому році він добився, щоб суд обвинувачого в неправомірному отриманні бюджетніх 35.458,56 гривень «звільнив від кримінальної відповідальності у зв`язку з дійовим каяттям».

У 2019 році Микола Чорний був довіреною особою кандидата у народні депутати України від партії «Оппозиційна платформа – За життя» Гуфмана Геннадія Леонідовича і помічником депутата Дніпровської міської ради Кушніра Станислава Васильовича.

Також, він є керівником семи юросіб. Наприклад, ТОВ «Готельний сервіс», яке належить Гуфману та Ліфшицю Євгену Семеновичу, ТОВ «Сервіс СП» Ліфшиця та ТОВ «Терра Плюс Сервіс», ГО «Народне партнерство», яке заснували Гуфман, Багацький Олександр Олександрович та Колесников Денис Вікторович.

Останне зараз розводить по домах продуктові набори літнім людям від «Центра соціальної відповідальності Дніпра» при Дніпровській міській раді. За звітом чиновників, у період з 19 березня по 24 березня пенсіонерам доставили 6.887 продуктових наборів.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: