Де замовити ліки на 20% дешевше за середню аптечну ціну

01 квітня 2020 о 12:39 - 2159

Avataradmin


Де замовити ліки на 20% дешевше за середню аптечну ціну

Мешканці Дніпропетровщини можуть замовити доставку ліків онлайн. На період карантину ця послуга безкоштовна для жителів районів, ОТГ та міст, окрім обласного центру – дніпрянам доведеться сплатити за доставку 35 грн. Проте городяни можуть забирати замовлені ліки самостійно зі зручної аптеки.

Про це повідомила пресслужба ДніпроОДА з посиланням на інформацію департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

«Онлайн-замовлення ліків особливо актуальне під час карантину. А для жителів невеличких та віддалених населених пунктів подекуди стає єдиною можливістю отримати необхідні медикаменти, – зазначили в департаменті. – Нещодавно у п’яти районах області стартував наш спільний із сервісом проєкт «ЛікиВдома». Там можна буде скористатися безкоштовною доставкою ліків і після завершення карантину. Також лише мешканці цих районів можуть замовляти через Liki24.com медикаменти за держпрограмою «Доступні ліки».

Учасниками пілоту «ЛікиВдома» стали Дніпровський, Криничанський, Новомосковський, Павлоградський та Криворізький райони.

Скористатися зручним сервісом можуть і мешканці інших куточків області. Для цього достатньо обрати потрібні медикаменти на сайті Liki24.com, сформувати замовлення та у способах доставки обрати «Доставка Укрпоштою».

Сайт миттєво знайде потрібні ліки за оптимальною ціною – з-поміж 55 тис. аптечних товарів із 5,6 тис. точок з усієї України. Вона буде на 20% нижчою за середню аптечну.

Посилки з замовленням можна отримувати у відділеннях Укрпошти. Або замовити адресну доставку до дверей. Як варіант, у містах – самостійно забирати замовлені ліки у зручній аптеці, за умови попереднього бронювання.

На сайті Liki24.com доступні лише медикаменти, які не потребують спеціального температурного режиму зберігання. А також ті, що не входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, не є сильнодіючими або отруйними лікарськими засобами.

Замовлення за програмою «ЛікиВдома» можна оформити і телефоном: (068) 296-14-52.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: