Вина за спалах COVID-19 в Першотравенську – на ХЦ «Нове покоління»

08 квітня 2020 о 09:42 - 3225

Avataradmin


Вина за спалах COVID-19 в Першотравенську – на ХЦ «Нове покоління»

У заяві Дніпропетровської обласної ради від 7 квітня була переплутана назва. Насправді, на масове зібрання з’їхалися представники не баптистської церкви, а Християнської церкви «Нове покоління».

Про це повідомила пресслужба облради.

«У цьому населеному пункті немає баптистської громади , тому приносимо свої вибачення баптистській спільноті», – заявляє обласна влада.

 

«Прошу із розумінням поставитися, але звертаюся до всіх керівників релігійних організацій, в період карантину – утриматися від проведення масових заходів, які несуть загрозу людському здоров’ю. Приношу свої вибачення за неточну інформацію щодо назв організацій», – звертається до всіх глава Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

Також повідомляється, що в м. Першотравенську на базі ХЦ «Нове покоління» створений «Міжнародний біблійний коледж», до якого на навчання приїжджали люди з різних країн світу. Саме в цьому середовищі були виявлені випадки захворювань на коронавірус.

Як йдеться на офіційному сайті релігійного руху, «Нове покоління» – це міжнародний апостольський рух харизматичних протестантських церков в СНД, Європі та США. Старший єпископ церков «Нове покоління» Андрій Тищенко (на фото анонсу).

Перша біблійна школа в Першотравенську відбулася в 1995 році. Навчання тривало місяць і проходило в будівлі місцевого Палацу культури.

Ця школа стала підставою для подальшого розвитку Міжнародної Біблійної школи «Нове покоління».

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: